A więc temat jets przeznaczony dla wszystkich miłośników filmu - stworzony specjalnie po to aby podzielić się wrażeniami z filmu, który ostatnio ogladaliśmy... można gadać o wszystkim co związanym z filmem, bez potrzeby zakłądania nowego tematu =)
No a więc ja moze zacznę oglądał ktoś Marzyciela? Leci teraz w kinach... ja się popłakałam pod koniec podczas rozmowy z Peterem
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 19:46
Marzyciela powiadasz (podaj tytuł oryginalny prosze) może sobie ściagnę z ftp =).
I ładny temat zalozylas =] sama zastanawialam sie czy takowego nie zrobic przyda sie
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 20:08
Hm, jeśli chodzi o film z Deppem i Winslet, to w oryginale tytuł brzmi "Finding Neverland". Słyszałem, że film niczego sobie. (Ale do kina na to pewnie i tak nie pójdę. )
Btw, zastanawiam się, czy podobny temat, ale o książkach, nie byłby równie dobrym pomysłem.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 20:09
na temat książek to może każdy osobny temat byłby lepszy =]
wydaje mi się iż książka to troche szerszy temat niż film (ale to tylko moja wlasna opinia)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 20:36
panienka_wierzba napisał/a:
na temat książek to może każdy osobny temat byłby lepszy =]
wydaje mi się iż książka to troche szerszy temat niż film (ale to tylko moja wlasna opinia)
Szerszy temat?? Ogólnie rzecz biorąc - wątpię.
Moim zdaniem zależy to właśnie od książki czy filmu, no i od osoby . Jeden może godzinami mówić o książce, która mu się podobała, o filmach zaś zero. Inny znów na odwrót - o książce nie będzie dyskutował, zaś o filmie mógłby się rozwodzić jak najęty.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 12:13
No wiecie ja ten temat ściągnęlam z innego forum no i tam się sprawdza, każdy się wymienia wrażeniami na temat kilku filmów naraz i tak dalej... co do ksiżek to też moze powstać taki temat, ale wole poczekac i zobajak się sprawdzi ten z filmami
Ostatni oglądałam Serię Nefortunnych zdarzeń...
Coo tym filmie myślicie bo jak dla mnie był odrobinę za smutny...I nie pasuje do niego ten tytul...
Ale co do aktorów to spoko grali:D
Szczególnie ten ich wujaszek...
Co do nowych filmów to narazie nic nie oglądałam oprócz "pamiętnik księżniczki" i "ocean tvelwe"(czyta się ąłszył tłelw) Były takie se..... Do moich uluboinych filmów należą oczywiście "Szybcy i wściekili" oraz dalsza część "Za szybcy, za wściekli". Są po prostu spox
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:59
dziewczyneczka napisał/a:
"ocean tvelwe"(czyta się ąłszył tłelw)
No z tym czytaniem to by sobie nawet rodowity anglik nie poradził .