Hej!!!
Mam pytanie do ToJi
Otóż proponuje aby stworzyć nowy dział pt."Zdrowie".
Moim zdaniem jest potrezbny ponieważ nigdzie indziej nie można wpisać pytaniach o niepokojącym stanie zdrowia.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Forumowiczka nie jestem, ale sie wypowiem bo panuje rownouprawnienie
Ja raczej jestem przeciwny bo tematy typu "mam katar....co zrobic" mozemy sobie darowac a ktos z dziura w glowie nie bedzie lecial na forum tylko do szpitala
A co do pytan dotyczacych dojrzewania itp........... to jest do tego juz odpowiednie forum.
To jest tylko moje zdanie, a ze nie mam tu za duzo do mowienia to niech inni decyduja.
odkąd jestem na forum (a z ponad 1,5 roku będzie) już conajmniej 3 czy 4 razy był zapodawany taki pomysł.
Za każdym razem był odrzucany.
Dlaczego?
Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza.
No to tyle, narazie.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:58
ja sama dawałam taka propozycje.Diabli ją wzieli,tą tez wezmą
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:59
Poza tym jest forum "inne pytania"- tam możesz zadawać takie pytania, choc lep[iej zasięgnąć porady specjalisty
Niom jak napisała Wierzba propozycji takich bylo mnostwo
Mi taki dzial by nie przeszkadzal ... wrecz przeciwnie ale ... chyba bysmy musieli jakiegos lekarza znalezc ktory by na forum przychodzil
ja jestem niestety przeciwna, bo w koncy mamy forum "moda, uroda, wyglad" tam tez mozna pisac o roznych problemach, tak samo jak w "inne pytania", gdy to jest cos powaznego.
no i na forum jest juz tyle dzialow, ze mnie palec boli od przewjania tej rolki w myszce, aby zjechac na dol strony
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Wg. mnie nie jest potrzebny taki dział. Użytkownicy to przede wszystkim nastolatki/nastolatkowie (chociaż są też osoby dorosłe ) - dlatego nie mamy takiej wiedzy jak prawdziwy lekarz. Poza tym bezsensu jest, żeby każdy powtarzał "radziłbym Ci iść do lekarza, bo to może być coś poważnego...". Dlatego też jestem na nie.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005 15:19
panienka_wierzba napisał/a:
odkąd jestem na forum (a z ponad 1,5 roku będzie) już conajmniej 3 czy 4 razy był zapodawany taki pomysł.
Za każdym razem był odrzucany.
Dlaczego?
Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza.
No to tyle, narazie.
Heh, najlepsze jest to, że w każdym temacie (a już na pewno w większości) o problemach zdrowotnych są właśnie takie własne pierdoły przez nie-expertów pisane . Więc jakby taki dział powstał, to dużej różnicy by nie było .
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Jestem na NIE. Nie jestesmy ekspertami a to mozemy pisac w trudnych pytaniach.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005 17:17
a nie zauważyliście ze pytania na temat zdrowia są praktycznie wszędzie? dojrzewanie inne pytania moda uroda wygląd itd itd itd wszędzie sie pojawiają a jak ktoś nie zna działu i tak pisze;) jestem na nie
Gladiatorpl napisał/a:
Forumowiczka nie jestem, ale sie wypowiem bo panuje rownouprawnienie
Ja raczej jestem przeciwny bo tematy typu "mam katar....co zrobic" mozemy sobie darowac a ktos z dziura w glowie nie bedzie lecial na forum tylko do szpitala
A co do pytan dotyczacych dojrzewania itp........... to jest do tego juz odpowiednie forum.
To jest tylko moje zdanie, a ze nie mam tu za duzo do mowienia to niech inni decyduja.