Wysłany: Sro 02 Mar, 2005 17:51 Kompozycje pulpitu.
Hej. Nie wiedziałam, gdzie umieścić takowy temat, więc dałam go tutaj.
Do rzeczy:
Mam Windows Millenium więc zastanawiam się, czy istnieje możliwość ściągnięcia z jakiejś strony Kompozycju Pulpitu? I ewentualnie z jakiej strony... ;>
Pozdrawiam.
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 02 Mar, 2005 18:00
Jeśli się nie mylę to taka możliwośc istnieje, zobacz na www.komputerswiat.pl w dziale download, upiększanie systemu, tematy windows, tam takich rzeczy trochę jest.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Mar, 2005 13:15, w całości zmieniany 1 raz
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 10:31
Hm.. coś tam jest. Dzięki.
Poszukan tez na pcworld.pl
edit: super, nic sie nie chce sciagnac.
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:38
Serwer Komputer Świata ma takie tendencje, skorzystaj z programu typu Flash get[on najlepiej sobie z tym radzi] albo spróbuj sciągać w godzinach małego natężenia ruchu w sieci
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 31 Mar, 2005 13:16, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 22:14
odpowiedz standartowa - www.google.pl, szukaj "windows me themes" - zawsze sie cos znajdzie
po zatym z tego co pamietam sweog czasu bylo popularne umieszcanie themsow, na roznych stronach zespolow, gier etc etc
(jest takie cosik jak www.wincustomize.com - ale nie chce mi sie szukac za bardzo czy faktycznie themy tam sa, z pobierznego obejrzenia wynika, ze a i owszem)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name