| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Bijatyka :/
Autor Wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra powiedzmy ze sie bili o Ciebie? No ale napisałas to tak jakby obaj Cię koffali albo cos takiego i kazdy chciał Cie miec. hehehe Nie wiem jak to było, ale spytaj sie o co chodzi bo oni tak po prostu nie mogli sie bic o Ciebie txn... Może ty tylko sobie wyobrazasz, ze kazdy z nich czuje do ciebie miętę a moze tak nie jest... Moze oni po rpostu pobili sie o jakis inny powód np. tak jak juz powiedzieli moi poprzednicy ze ktorys cie obraził i drugi sie wnerwił albo cos zupelnie innego takze raczej wypytaj sie "obu" o co poszło bo kazdy moze miec swoja wersje wydarzen ... I wtedy będziesz wiedziła o o poszlo naprawde no i powiedziłam co miłam do powiedzienia....
ps: ja nie miałam takich sytuacji i całe szczescie...

kabama Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
kabama- rozśmieszyłaś mnie tym chamskim postem poza tym mi to zwisa, bo jeden jest moim dobrym kolegą, drugiego praktycznie nie znam, a chłopaka, czy jak to nazwałas wielbiciela to ja już mam od dawna słonko
jezeli zabrzmialo chamsko to dobrze:) miało brzmieć chamsko
to tymbardziej ekscytujace jeżeli masz od dawna tego wielbiciela
tylko jezeli ci to zwisa to czemu sie dopytujesz czemu on sie o ciebie bił itd itp.... gdyby mi cos zwisalo nie lecialabym z tym odrazu na forum i sie dopytywala czy ktos tez tak miał.... ja jedynie daje ci dobra rade nie ciesz sie tak bo nie chciala bys sie rozczarowac mówie to kierujac sie własnymi doświadczeniami...
a czy ten "śmiech" nie jest przypadkiem efektem urażonej dumy? hmm ciekawe będzie trzeba to przemyśleć...
[/quote]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kabama napisał/a:
Cytat:
kabama- rozśmieszyłaś mnie tym chamskim postem poza tym mi to zwisa, bo jeden jest moim dobrym kolegą, drugiego praktycznie nie znam, a chłopaka, czy jak to nazwałas wielbiciela to ja już mam od dawna słonko
jezeli zabrzmialo chamsko to dobrze:) miało brzmieć chamsko
to tymbardziej ekscytujace jeżeli masz od dawna tego wielbiciela
tylko jezeli ci to zwisa to czemu sie dopytujesz czemu on sie o ciebie bił itd itp.... gdyby mi cos zwisalo nie lecialabym z tym odrazu na forum i sie dopytywala czy ktos tez tak miał.... ja jedynie daje ci dobra rade nie ciesz sie tak bo nie chciala bys sie rozczarowac mówie to kierujac sie własnymi doświadczeniami...
a czy ten "śmiech" nie jest przypadkiem efektem urażonej dumy? hmm ciekawe będzie trzeba to przemyśleć...
[/quote]

kabama brawo Smile trzeba walic prosto z mostu, ja bardzo czesto powstrzymuje sie przed skrytykowaniem jakiejs osoby lub tematu ale czasem trzeba nawsadzac :]

a co do tematu okaze sie ze ci dwaj bili sie tak dla zasady a nie o dziewczyne i bedzie koniec pieknej bajki Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:17   

Już,juz pisze co i jak! No więc to było tak: ten ''nieznajomy'' sie wemnie zabujał[poobno ;P], mój przyjaciel jak sie dowiedział, wku**** sie i nawtykał mu troche. Później ten nieznajomy mnie wyzywał, żeby sie hmm ja wiem zemścić(?)[nie słyszałam nic, taka jest wersja przyjaciela] i o to im poszło Cool Do kabamy: Zgoda? Embarassed koniec konfliktów, moze częściowo miałaś i racje Smile

EDIT: temat uważam za zamknięty, i chciałam przeprosić za moje głupie zachowanie Embarassed
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wow dzieki za poparcie Razz hehe
no a jak trzeba walic ostro.... jak to powiedziała nasza kochana p. od polskiego "musicie sie buntować" no to siem buntujemy Razz czasem trzeba sie wyzwolic Razz
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:36   

No i ma racje ta pani Mr. Green czasem trzeba ostro postawić na swoim, i wybic komuś cos głupiego z łba Laughing Kabama, widać że nie jestes uległa Very Happy
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja i uległość ? phi już nie Razz siem zbuntowałam już miałam dość litowania się ale dość wspomnien z dzieciństwa Razz
a poza tym wiem że mam rację Razz jak nie wiedziałabym to bym się nie buntowała a skoro mówisz że częściowo to przeciesz nie jest nieomylna... a zresztą dobrze że przyznałaś bezkompromisowa duma zła rzecz
zgoda? a była jakaś niezgoda? ale dobra co tam jak proponuja to zgadzaj się Razz ok
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Mar, 2005 15:15   

zwariowana_jedenastka napisał/a:
Już,juz pisze co i jak! No więc to było tak: ten ''nieznajomy'' sie wemnie zabujał[poobno ;P], mój przyjaciel jak sie dowiedział, wku**** sie i nawtykał mu troche. Później ten nieznajomy mnie wyzywał, żeby sie hmm ja wiem zemścić(?)[nie słyszałam nic, taka jest wersja przyjaciela] i o to im poszło Cool Do kabamy: Zgoda? Embarassed koniec konfliktów, moze częściowo miałaś i racje Smile

EDIT: temat uważam za zamknięty, i chciałam przeprosić za moje głupie zachowanie Embarassed

Ło kurna... Pan X bije pana Y za to że Pan Y zabujał się w Pani Z. Potem Pan Y, zabujany w Pani Z, wyzywa Panią Z w której jest zakochany...

Po tym wyjaśnieniu rozumiem mniej, niż na początku Razz. Dziecinada się szerzy, panowie i panie, trzeba wiać z tego kraju zbiorowej głupoty, bo nie przetrwamy długo...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Mar, 2005 20:21   

Himitsu napisał/a:
zwariowana_jedenastka napisał/a:

Ło kurna... Pan X bije pana Y za to że Pan Y zabujał się w Pani Z. Potem Pan Y, zabujany w Pani Z, wyzywa Panią Z w której jest zakochany...

przeczytałam to 5 razy nie zrozumiałam nic. Laughing
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KONIEC OFF-TOPICU!!!
Ludzie ile można? Myślicie,że ja mam czas i ochotę kasowac po kolei wszystkie Wasze bezsensowne posty przez ponad pół godziny?Rolling Eyes
Ajeczka, po pierwszej prośbie Kingi napisałaś coś w stylu "dobrze już nie będę tylko nie strzelaj!" a kiedy kolejny raz zwróciła Ci uwage odpowiedziałaś "ale zabawa dopiero się rozkręca!". I co,myślisz,że jesteś taka super looz i wszyscy będą Cię lubić za to? :/ . Własnie nie,bo dużo osób wkurza off topic a w Twoim wykonaniu jest dodatkowo denerwujący. Więc zastanów sie nad sobą dziewczyno...
Nie mogę już wytrzymać i daję Ci ostrzeżenie. Mam nadzieję,że to Cię w pewien sposób uspokoi.
Prosiłabym o nieodpowiadanie tutaj na mój post. Jesli ktoś ma jakieś wątpliowści niech pisze na PW. Napisałam to i każdy post który pojawi się tutaj nie na temat kasuję.
Dziękuję za uwagę i dobranoc.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu