| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
www.boo.pl
Autor Wiadomość
malenstwo Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 15:49   www.boo.pl Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem w zaejestrpwaniu na www.boo.pl wpisuje tam wsyztsko ( oczywiscie nie wsyztsko prawdziwe ;P ) i pteom wysyłam esa za 10 zł wpisuje kod i powraca mi to do tego tej tabelki gdzie ma wsyztsko wpisywac i wpisuje jeszcze raz ( pod ta tabelka jest napisane co zle wpisałam ) i to samo jeszcze raz esa mam wysłac ;( zbankrutuje ;( ... czy ktos jest wstanie mi pomóc? Sad z góry dziekuje Głupek
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 16:34   

Może podaj prawdziwe dane... ?
Ja takiego problemu nie miałam, w każdym razie.
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam założony serwer na tej stronie tylko, że wpisałam prawdziwe dane. W końcu i tak musisz płacić, więc czemu ci zależy na ukrywaniu danych? Wpisz wszystko poprawnie jeśli chcesz mieć tam serwer.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No załozyłam juz konto.. i działa Smile) tylko ze jak cos wgrywam to mi sie nie wsywietla tylko jest jakby taka lista plikow.. jak wiec je tam wgrywac??
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 18:49   

malenstwo napisał/a:
No załozyłam juz konto.. i działa Smile) tylko ze jak cos wgrywam to mi sie nie wsywietla tylko jest jakby taka lista plikow.. jak wiec je tam wgrywac??

Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa. Wink
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa.

Tylko mam tam wgrane pliki i wyswietla mi sie cos takiego : www.amberdance.boo.pl
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

malenstwo napisał/a:
Cytat:
Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa.

Tylko mam tam wgrane pliki i wyswietla mi sie cos takiego : www.amberdance.boo.pl

Wrzuć plik index.html lub index.php i będzie działać Smile

Odpowiedz do tematu