Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:07 znowu coś nie tak...
Mam poważny problem..
okres skończył mi się około 2,5 tygodnia temu...i przez te 2 całe tygodnie cały czas, mam plamienia. Wygląda to identycznie jakbym miała znowu okres, tylko nie taki obfity. Boje sie, że coś może mi dolegać. Mama chce iść do ginekologa, ale ostatnim razem na zime jak byłam, stwierdzono że wszystko jest ok i nie mam sie czym martwić. Poza tym, nie pójde do lekarza kiedy mi..ee...jak to powiedziec..."wycieka". Czym to może być spowodowane?
Hmmmm...Wg mnie poczekaj jeszcze z tydzień i jeśli to ,,wyciekanie" nie ustąpi to lepiej pójdz do ginekologa;) Wiesz nigdy nic nie wiadomo...Ale jest to Twój pierwszy okres czy który? Bo to też jest ważne...
Słuchaj, jeżeli to "wyciekanie" już trwa tyle czasu, to powinnaś się udać do ginekologa.
Chyba że jest to 1 okres, to wtedy musisz jeszcze jakiś czas poczekać.
_________________ Mało mnie znasz....
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:56
podpisuje sie pod dziewczynami,idź do ginekologa,on nie powinien miec pretensji,nawet jak sie okaze ze jest ok.
Bo to mozesz miec jakąs chorobe ukladu rozrodczego [tak mysle]..Ale niewiadomo nic.
No to ja też radzę ci to samo... Idx lepiej do ginekologa jak radzi mama lepiej wczesniej niz poxno... Moze to byc nic powaznego ale lepiej siem upewnić...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Okres mam już od 3 lat i to jest właśnie niepokojące! w takim wieku to już powinno być wszystko unormowane, a wiec wychodzi na to ze chyba łapnełam coś nieciekawego...
Powinnas niezwlocznie udac sie do ginekologa.Moze to nie byc nic powaznego ale nigdy nic nie wiadomo wiec radze sie upewnic. Jesli jeszcze mama tak mowi to chyba ona wie najlepiej.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:02
Z tego co wiem Nastka ma okres już od paru lat.
Ja jednak byłabym za wizytą u ginekologa. Okres powinien CI się już dawno skończyć. Też raz tak miałam,ze miałam okres a potem 5 dni jeszcze takie "wykańczanie" to denerwujace bo sie na podpaskach traci a wkladek nosic nie moglam bo mi bokami leciało .
Tak jak mówiłam idź do ginekologa, to może być nawet jakas choroba...