| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
znowu coś nie tak...
Autor Wiadomość
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:07   znowu coś nie tak... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam poważny problem..
okres skończył mi się około 2,5 tygodnia temu...i przez te 2 całe tygodnie cały czas, mam plamienia. Wygląda to identycznie jakbym miała znowu okres, tylko nie taki obfity. Boje sie, że coś może mi dolegać. Mama chce iść do ginekologa, ale ostatnim razem na zime jak byłam, stwierdzono że wszystko jest ok i nie mam sie czym martwić. Poza tym, nie pójde do lekarza kiedy mi..ee...jak to powiedziec..."wycieka". Czym to może być spowodowane?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmmm...Wg mnie poczekaj jeszcze z tydzień i jeśli to ,,wyciekanie" nie ustąpi to lepiej pójdz do ginekologa;) Wiesz nigdy nic nie wiadomo...Ale jest to Twój pierwszy okres czy który? Bo to też jest ważne...

Numer Gadu-Gadu
7060479
Wero-Trelo Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słuchaj, jeżeli to "wyciekanie" już trwa tyle czasu, to powinnaś się udać do ginekologa.
Chyba że jest to 1 okres, to wtedy musisz jeszcze jakiś czas poczekać.

Numer Gadu-Gadu
5678195
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:56   

podpisuje sie pod dziewczynami,idź do ginekologa,on nie powinien miec pretensji,nawet jak sie okaze ze jest ok.
Bo to mozesz miec jakąs chorobe ukladu rozrodczego [tak mysle]..Ale niewiadomo nic.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli twoja mama twierdzi, że należy udać się do ginekologa, to radzę Ci pójść Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 16:24   

Powinnaś iść do lekarza, może sie okazać że to błachostka, a może coś poważnego.... Wink
To Twój pierwszy okres? A może masz upławy?
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 18:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to ja też radzę ci to samo... Idx lepiej do ginekologa jak radzi mama lepiej wczesniej niz poxno... Moze to byc nic powaznego ale lepiej siem upewnić...

NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Okres mam już od 3 lat Smile i to jest właśnie niepokojące! w takim wieku to już powinno być wszystko unormowane, a wiec wychodzi na to ze chyba łapnełam coś nieciekawego... Sad
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powinnas niezwlocznie udac sie do ginekologa.Moze to nie byc nic powaznego ale nigdy nic nie wiadomo wiec radze sie upewnic. Jesli jeszcze mama tak mowi to chyba ona wie najlepiej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

akurat mama tylko dlatego że jest mamą to nieznaczy że wie najlepiej.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem Nastka ma okres już od paru lat.
Ja jednak byłabym za wizytą u ginekologa. Okres powinien CI się już dawno skończyć. Też raz tak miałam,ze miałam okres a potem 5 dni jeszcze takie "wykańczanie" to denerwujace bo sie na podpaskach traci a wkladek nosic nie moglam bo mi bokami leciało Razz.
Tak jak mówiłam idź do ginekologa, to może być nawet jakas choroba...

Odpowiedz do tematu