Boże drogi,skończcie te głupie dyskusje kto jest lepszy kto ma lepiej...Jak przedszkolaki.Ja jestem za równouprawnieniem.Uważam,że i chłopaki i dziewczyny mają jednakowo ciężkie dojrzewanie i życie...I nikt nie jest lepszy bo jesteśmy tak samo dobrzy,nie ma ludzi lepszych i gorszych,jesteśmy sobie potrzebni nawzjaem,i wzajemnie sie uzupełniamy.Proste prawda?Prosze Was chłopaki szanujcie dziewczyny,bo na to zasługują:)No a Wy,dziewczyny,szanujcie chłopaków,jesteśmy równi:)
Wielu facetó marzy o romantycznej miłości, ale niestety jak się przeżyje już tą pierwszą wielką która w rzeczywistości okazuje si bardzo przyziemna i bolesna to szybko z romantyków zamieniamy się w pragmatyków. I proszę nie uogulniać- nie każdy facet zasługuje by go traktować jak faceta i nie każda kobieta by okazywać jej względy jakie powinno okazywać się kobietom. A poza tym skoro mamy równouprawnienie to nie powinno się szanować kobiet za ich kobiecość tylko za to,że są ludźmi takimi jak faceci (i vice versa), choć osobiście wolę ten typ kobiet delikatniejszy i bardziej subtelny niż te bardziej męskie od niejednego faceta capiące fajkami babochłopy, jakie się teraz po ulicach, knajpach czy choćby szkołach plączą.
Ale beznadziejna dyskusja. Przecież to oczywiste, że obie płcie mają zarówno swoje wady jak i zalety. Nie ma co kwestionować kto ma lepiej.
_________________ All in all it's just another brick in the wall.
All in all you're just another brick in the wall.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 15:31
ja tam niemogłbym być kobieta bo bym ciągle sie macał po cyckach
co do okreslenia romantyczny to najgorsze jakie moze chlopak usylszec...to znaczy ze jego milosc zabija tak wiec okreslenie za grosz romantyzmu jest dla nas komplementem z najwyzszej półki
staruszkow nie wolno nie doceniac
okres popedu seksualnego jest wysoki u młodych chłopakow i u starszych kobiet kiedy u nas maleje u dziewczat rosnie, zdaje sie ze szczytoy punkt u dam jest wtedy gdy u panow jest go bardzo mało i juz siega po minimum a kiedy chlopcy maksymalizuja to dziewczeta dopiero sie zaczynaja tym interesowac
z tego wydawaloby sie ze najlepsze polaczenie to starsza kobieta (30-40) z chlopakiem okolo (18-25) ale wedlug badan znacznie trwalsze sa zwiazki mlodszych partnerek ze starszymi partenerami
co do transwescytyzmu to jest to w 99% nietolerowalne , 1% przeznaczam na chorobe genetyczna , ale z drugiej strony to osobnik słaby ktory ma wyginąc...
tak jestem pragmatykiem a od romantyzmu znacznie lepszy jest sentymentalizmy (klasyczna wersja romantyzmu, a nie spaczenie) to pasuje obu płciom...przywiązanie
na ten temat oczywiscie kłania sie ksiazka pt "płeć mózgu" a i
moze panny maja szerszy punkt widzenia ale nie widza tego co przed nimi
to by mi nie odpowiadało bo to jest cecha naszych polityków
Tsej- tym razem sie podpisze, próźność to nie cnota ale nęci