Mam problem,moze glupi,moze nie.Mam forum phpbb by przemo,tak jak to.Na Waszym forum weźmy na przyklad frigg,to ona ma tylko obrazek rangi 'moderator' i nic wiecej.A na moim forum pod nickiem jest napisane u moda 'moderator' a pod tym obrazek rangi.Co zrobic zeby ten napis wykasowac ?
Zrób tak: PA -> Rangi ->Edycja (tą którą chcesz) i polu Nazwa rangi wpisz: -#Moderator
Jak chcesz inną nazwę to wtedy -#TwojaNazwa czyli jeśli nie chcesz mieć nad obrazem rangi napisu dodawaj przed nazwą -# (minus hasz) wtedy ta wpisana nazwa się nie wyświetli
Z resztą w PA obok pola nazwy rangi pisze tak:
Cytat:
Jeśli chcesz użyć obrazka rangi w którym jest już nazwa rangi i chcesz żeby nie powtarzała się ona w nazwie rangi to przed nazwą rangi daj: -# wowczas nie będzie ona wyświetlana
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 12:01
dzieki,ale ja jako blondynka wpisałam samo # bo myslałam że ten myslnik to w tym zdaniu to tylko interpunfkcja czy tam interfunkcja ;p dzieki :*