Ja lubię prawie wszystkie perfumy i dezodoranty Adidaska Narazie mam dwie sztuki Adidaska:
-Perfumy - Refreshing - Icy Burst
-Dezodorant - Fruity Rhythm
przykre zapachy to mydlo i woda eliminuje + dezodorant antyperspirant.....perfumy maja na celu podkreslenie urody, charakteru..inne sa na wieczor a inne na rano...jescze inne pasuja brunetkom a inne bladynkom....
ale zgadzam sie perfumy nie moga byc uzyte w nadmiarze...zwlaszcza te, ktore sa bardzo intensywne same w sobie (np. obbsesion calvina kleina lub diuna diora)
Ja bardzo lubie owocowe perfumki...=]nom ale jak na razie skladamy sie z siorka na jakies fajne perfumki a potem uzywamy ich razem...takie oszczedzanie=]
dorota93 napisał/a:
Heh ja byłam kiedys w drogeri i wąchałam perfumy.... były przesliczne, patrze na cene a tu ponad 500 zl
Moj kochany Tatus, ktory nie ma hajsu zeby kupic mi glupie buty na wf kupuje perfumy za 600/700zł i wylewa je na raz...Moja mam jak to zobaczyla raz to myslala ze go zatlucze....tatusiek od siemiu bolesci nam zydzi na slodycze i ciuch a sam se kupuje takie drogie perfumy...to nie fair!!!ZABIC TATUSIA
_________________ Brak podpisiku... :
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 17:55
[quote="Malutka=]Moj kochany Tatus, ktory nie ma hajsu zeby kupic mi glupie buty na wf kupuje perfumy za 600/700zł i wylewa je na raz...Moja mam jak to zobaczyla raz to myslala ze go zatlucze....tatusiek od siemiu bolesci nam zydzi na slodycze i ciuch a sam se kupuje takie drogie perfumy...to nie fair!!!ZABIC TATUSIA [/quote]
Ja nie wiem co bym w takiej sytuacji dla ojca zrobiła, wpierw bym troszke o.p.i.e.r.d.z.i.e.l.i.ł.a a potem wkurzyła Na szczęście mój ojciec taki nie jest