O to chodzi, że nie jest OK. Jak pisałam forum mocno obciąża mysql-a. To przez te wszystkie dodatki. Czyste forum phpBB zupełnie inaczej chodzi niż modyfikacja Przemo. Dodatkowo sporo tu jest dodatków (Pomógł mi, SB, Chat) i takich pierdołek jak pokazywanie urodzin, kolorowania tematów, itp.
Niestety nie jestem u siebie, więc jest jak jest.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ale ta zmiana jest konieczna?
Bo może zrezygnowalibyśmy np z czata i innych [cenzura], a reszta zostalaby tak jak jest?
Poza tym... Aga, nie odchodź... dla mnie to juz nie bedzie to forum jak zajdą tak radykalne zmiany. A szkoda by było.
Podoisuje się wywalić chata i te wszystkie pierdoły. Ten VB jest ...... nie komentuje nawet. A ty najlepiej kierujesz tym forum a już nie wspomne o sewisie dziecionline.pl
EDIT: Sorry tak z przyzwyczajenia...
Ostatnio zmieniony przez Inversja dnia Nie 10 Kwi, 2005 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Podoisuje się wywalić chata i te wszystkie pierdoły. Ten VB jest ...... nie komentuje nawet. A ty najlepiej kierowałaś tym forum a już nie wspomne o sewisie dziecionline.pl