| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaciółka
Autor Wiadomość
olik Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:00   Przyjaciółka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

:PHej mój problem polega na tym że mam przyjaciókłe której jeszcze nigdy nie widziałam na oczy poznałam ja na gg ale barszo się zaprzyjaźniłyśmy ale nie jestem pewna czy to jest przyjaźń?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7480226
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:06   

Słuchaj : skoro ty nie wiesz czy to przyjaźń, to tymbardziej skąd my to mamy wiedzieć? Wink
Ja osobiście raczej nie wierze w "przyjaźń" z GG, bo przeważnie ludzie nie piszą całej prawdy i nie są szczerzy.... Chociaż czasem zdarzają sie wyjątki.... Wink
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:48   

Heh to moja przyjaciółka netowa jest wyjątkiem Razz

Olik najlpiej spotkaj sie z nią i pogadaj to sie dowiesz co jest między wami: przyjaźń, koleżeństwo etc. Wink
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 18:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz sie z nia spotkac nie ma wyjscia. Jesli chcesz wiedziec czy to pryjaciolka to musisz z nia porozmawiac na zywca bo zawsze przez net na gg to inaczej sie gada.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie wiem ale proponuje spotkać się z nią o ile to możliwe.Ja nie mam przyjaciółki przez neta mam prawdziwą naprawde i jestem jej przyjaciółką od listopada tamtego roku.Zdaje mi się że to jest tylko koleżeństwo a nie przyjaźń.
P.S. Witam na forum!

Numer Gadu-Gadu
1804987
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 19:37   

ja uwierzyłam
mam bardzo dobrą przyjaciółke już kiedyś pisalam 3 lata znajomości wiele spotkań
myśle że na tyle ty byłaś szczera na tyle to przyjaźń bo ona odwdzięczyła sie tym samym
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam w necie moze nie przyjaciol
ale kilka takich osob, byłabym w stanie poświęcić się dla nich bardziej niż dla sporej ilości osób które mieszkają w pobliżu.
Nie musze przytaczać o kogo chodzi.
Osoby które to xczytają na pewno wiedzą, ze to akurat o nich = ] dlatego chciałabym je bardzo gorąco pozdrowić :* i powiedzieć że są dla mnie bardzo ważne = )
a czy przyjaźń istnieje? uważma że tak

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 10:30   

istnieć może istnieje ale w tej kanonicznej postaci...cholernie żadko...jak sie spotka trzeba docenić drugie moze sie nie trafic
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no wg mnie to czasem lepiej miec takiego wirtualnego przyajciela ktoremu mozna sie pozwierzac poobgadywac swoich znajomych a ta osoba moze trzezwo spojrzec z boku na nasze zycie...moze bezstronnie doradzic itd:) chociaz wsumie to tez racja ze wiekszosc ludzi w internecie pisze nie prawde, ale jesli to bvedzie mozliwe spotkaj sie z nia i zobaczysz czy na real tyz wam sie tak dobrze gada itd:)

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 17:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...Sama kiedys bym napisała,że nie ma przyjaźni przez neta.
Ale teraz uważam,że tak nie jest. Moze tak-nie ma MIŁOŚCI przez Internet. Ale przyjaźń jest.
Sama poznałam na gg jakieś 2,3 lata temu dziewczynę w moim wieku,gadam z nią b.często, dzwonimy do siebie,esemesujemy etc itp itd.
I naprawde moge na niej polegac,wyżalić się ona zawsze mi poradzi. IWem,ze tego nie mozna wyczuc na odleglosc ale po prostu mam 101% pewności,że nie jest jakimś 40 letnim Krzysiem pedofilem Razz Tak poza tym mieszkamy na dwóch końcach Polski a więc spotkanie(jak narazie) jest niemożliwe.
Podsumowując: Przyjaźń-jak najbardziej. Miłość-nie. Nie można zakochac sie przez kabelki.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Vellana Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej, przyjaźń przez gg jest mozliwa!
ja sama 3 lata temu poznalam wspaniala przyjaciolke Karolinke przez GG! i na ostatncih wakacjach udalo nam sie spotkac, ona przyjechala do mnie na caly tydzien! Smile bylo wspaniale, swietnei sei bawilysmy i okazlao sie, ze naprawde jest moją bratnią duszą! a ja w te wakacje co będą takze jade do niej Smile warto wspomniec, ze mieszkamy ja na jednym koncu polski, a ona na drugim...
pozdrawiam Smile

Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4228666
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 14:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niom a ja uważam też ze przyjażń przez gg czy tam przez neta jest mozliwa chociaż rzadko sie zdarza... Najlepiej spróbuj sie spotkac z ta osoba i pogadac tak po prostu w czery oczy to wtedy siem przekonasz czy to naprawde twoja przyjaciółka...

Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja uwazam ze przez neta nie mozna miec przyjaciol...po pewnych przerzyciach poprostu uwazam ze ludzia nie naley ufac...bo przez neta moga strasznie klamac

Podrawiam Kwiat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
Odpowiedz do tematu