Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 12:51 tycie
Mam 13 lat, 163 cm. wzrostu i przed chwilą się wazyłam, waga wskazała 44,5 kg. moim zdaniem jest to za mało i chcę przytyć. Chcę osiągną moją starą wagę czyli 48 kg. ponieważ w czasie choroby schudłam do 43 kg. co moim zdaniem jest za mało. kto pomoże mi w łatwy i szybki, a przede wszystkim tani sposób przytyć? proszę raczej nie wymieniac mięs bo nie za bardzo lubie.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Pią 11 Lip, 2003 15:44
dzięki, ale nienawidze jeść na wieczór. a ja che przytyc, dam wam zdjęcie tu jak wyglądałam zanim schudłam, zdjęcie w stroju kąp. i se odejmiecie 6 kg. od zdjęcia
Wysłany: Sob 12 Lip, 2003 13:05
byłam chora, miałam anginę, trwała ona około tygonia ( no tydzień) i schudłam w czasie niego chyba z 6 kg. schudłam przez chorobę, i że w czasie jej nie miałam apetytu i prawie nic nie jadłam.
Załóż sobie jakieś bezpłatne konto www, do którego nie trzeba używać FTP (najlepiej na interii) i tam wrzuć tą fotkę i nie będzie problemu ze wstawieniem fotki na forum.
byłam chora, miałam anginę, trwała ona około tygonia ( no tydzień) i schudłam w czasie niego chyba z 6 kg. schudłam przez chorobę, i że w czasie jej nie miałam apetytu i prawie nic nie jadłam.
To nie jest źle.
Jeśli teraz masz apetyt, to po prostu jedz normalnie, a powinnaś powolutku odzyskiwać dawną wagę.
BTW: dużo zeszczuplałaś przez anginę. Pamiętaj, że organizmowi walczącemu z chorobą trzeba pomóc dobrze się odżywiając - szybciej wówczas się wyleczysz. To bardzo trudne, gdy nie masz apetytu, postaraj się następnym razem!
Koral, tyle, że tego zdjęcia nie widać ! W górnym lewym rogu pojawia się mały biały kwadracik z czerwonym krzeżykiem, jak na większości źle wstawionych zdjęć
Wysłany: Wto 29 Lip, 2003 18:38
dziękuję wam wszystkim, jak na razie osiągnęłam wagę 46,5 czy 47 ale to dlatego że bardzo dużo sportu uprawiałam w ostatnim czasie, a tak to bym na pewno więcej ważyła, jak na razie taka waga mi starcza, jeszcze raz dzięki