Nie wiem czy jest ze mną wszystko wporządku..A więc teraz czekałam na mój 3 okres , no a 2 dostałam 22 lutego..A trzeci nadszedł 10 Marca?! Czy wsystko ok? I to nie jest wydzielina tylko okres..Aha..I jeszcze go w ogóle prawie nie leci...Kropeczki czy 2..Plamki..B.malutko..Ale to on :/..Czy nadejdzie trzeci ok.22 czy to jest własnie ten trzeci..A moze cos sie dzieje?..A jak by to mogło zmienic..o brałam antybiotyki niedawno..Chora byłam,..Teraz tez troche kaszle
za bardzo sie na tym nie znam ale z czytnia innyn wczesniejszych tematow to pierwsze okresy nie wypadaja dokladnie co miesiac tylko czasem wczesniej, czasem pozniej wiec raczej wszystko w porzadku
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 16:07
boziu..... sprawa numer jeden mówine było enty razy ze pierwsze miesiączki są nieregularne z reguły
sprawa numer dwa to mógł nie być okres poprostu
sprawa numer trzy raczej nie przez antybiotyki
a tak na serio to nic strasznego bo poprostu miałaś miesiączke wcześniej żyjesz nic ci nie jest
cykl i tak ci sie wyreguluje więc się nie martw
A co innego jak nie okres? Chyba jeszcze umiem odróźnic cos od wydzieliny czy okresu :> I to jeszcze jest czerwone.. no takie jak okres..
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:10
Były setki postów z takimi pytaniam, wystarczy troche wysiłku Pierwsze okresy bardzo żadko sa regularne, także to,że brałas antybiotyki mogło coś "tam" rozregulować... Wszystko wpożo!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:24
akasia napisał/a:
A co innego jak nie okres? Chyba jeszcze umiem odróźnic cos od wydzieliny czy okresu :> I to jeszcze jest czerwone.. no takie jak okres..
Jezus marja. Moze to byl okres? Moze tylko wydzielina z macicy? Boze drogi, poczytaj troche tematow i nie rob z siebie glupiej.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 17:45
Ja nie będę orginalna i sie powtórze:
Czy nie dociera do was to co piszemy w tego typu temaych.... ileż mozna powtarzać to samo? Pierwsze miesiączki są bardzo bardzo niereguralne i nie ma się czym przejmować
w moim przekonaniu szerzy sie na forum chamstwo i prostactwo, to jak sie zachowujecie jest poprostu nie do przyjecia jednym slowem CH**
co do wczesniejszego postu nie kumam chodzi o "pomylilam sie nie przejrzalam forum" ?
jest to chyba zle sformulowane zdanie
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 19:51
akasia napisał/a:
Nie jestem głupia ani nie udaje głupiej i nie pozwole aby mnie tu obrażano , bo się pomyliłam.
nie chcialam Cie obrazic i nie twierdze, ze jestes glupia, tylko to co pisalas odebralam jako udawanie glupoty. poza tym sama dawalas rady w kilku tematach (przejrzalam Twoje posty ) zwiazanych z miesiaczkami, wiec wnioskuje, ze jako taka wiedze masz.
poprostu wydaje mi sie, ze dobrze wiesz, iz pierwsze miesiaczki sa rozne, ze czasami zamiast miesiaczki jest sama wydzielina ja przypominajaca etc. na forum jestes od pazdziernika '04 i duzo takich tematow sie juz przewalilo. poza tym pisalas raz podobny temat i bylo tam duzo przydatnych informacji na Twoje pytania, wiec nie rozumiem po co kolejny temat o podobnej tematyce. poza tym mozna troszke przejzec zanim sie cos napisze forum etc., prawda?
co do tematu - poki co nie prywiazywalabym uwagi do dat i dni, bo to bez sensu. mozesz miec przez rok super regularne i nagle pol roku przerwy - to tez normalne i spotykane i dziewczyn. czasami [jak juz pisalam] zamiast miesiaczki moze byc sama wydzielina czy cos takiego. a moze to w ogole nie jest okres. co do ilosci tego to ni ma co sie wdrazac, bo to sprawa indywidualna, podobnie jak to, czy ktos ma obfite czy slabe krwaiwnie podczas miesiaczki.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 21:39
Z pierwszymi okresami tak zazwyczaj jest. Albo są za długie,albo za skąpe,albo za późno,albo za wczesnie,albo w ogóle ich nie ma. Nic w tym złego-prawie każdy tak ma. Od początku poprzedniej miesiączki minęło 18 dni(jeśli umeim liczyć?!) więc tak tragicznie znowu nie jest . A czy to okres? Radzę poczekać,to mogą być początki. Ale tak jak mówiła Gabi-może to być po prostu skąpa wydzielina zamiast okresu, to też na poczatku się zdarza i jest całkowicie normalne. Może być tak,ze to jest jednodoniowy "wybryk" ( ) a ok. 20 marca dostaniesz okres. Wszystko jest ok .
Troszeczkę sie spóźniłm,ale;)Powiem tak jak inni że to moze być okres,ale co sieprzejmujesz? Pierwsze są przecież nieregularne!Ja mjej 3 nie mama,a powninna być w styczniu! i co nie robie sobie z tego nic wielkiego:/