Wysłany: Sro 22 Paź, 2003 07:50 Mam bardzo duży problem, jakiego nikt nie ma... POMOCY!!
No właśnie mam taki problem, ze na wycieczce lazienki byly to kabiny prysznicowe z zaslonka i byly damsko-meskie.
No wiec moi koledzy wpadli na genialny pomysl zrobienia mi zdjecia nago...
Nie mowiac ze im sie to udalo i dzisiaj wszyscy z naszej klasy znaja bardzo dokladnie budowe mego ciala {piersi też}
Hm......zgadzam się z Alice_10.Twoi "koledzy" zignorowali i zbeszcześcili Twoją prywatnosć.Powinnaś o tym powiedzieć rodzicom.Jak się wstydzisz,to powiedz tylko mamie(w końcu to też kobieta )Jeszcze jedno-jeśli masz jakiegoś bliskiego kolegę w szkole(a może nawet przyjaciela,czy chłopaka),to powiedz mu,żeby wszedł domęskiej ubikacji z aparatem,otworzył drzwi od jednej kabiny,gdzie oczywiście siedziałby jeden,że sprawców,i.....pstryknął zdjęcie!
mir4b3lk4 Gość
Wysłany: Czw 23 Paź, 2003 09:13 re:
Hmmm. u nas toalety sa zamykane na haczyk...
Wiec ten pomysl odpada...
A co z tego ze powiem rodzicom?
Przeciez oni nic im nie udowadnia... Sa przygotowani na wszystko...
Aha chodze do 3 klasy gimnazjum wiec latek mam pietnascie...
Wlasnie w tym sek ze one nigdzie nie wisza tylko caly czas slysze od wszystkich:
Karolina, ale masz ladny brzuch...
Karolina ale masz ladne cyce...
Karolina alesz masz ladna dupe...
Ale zdjec nigdzie ani sladu wiec nie moge im tego udowodnic bo nikt nie uwierzy jednej pietnastolatce...
Life ist brutal niestety...
PS: Dzieki za wsparcie duchowe...
piotr Gość
Wysłany: Sob 25 Paź, 2003 08:58
Ja powiem ci tak jestem chłopakiem to myśle że oni tego nie zrobili .
Widziałas to ?? Ja mysle że może to być cos w rodzaju"podrywania" taki wiek skoro zdiec nie widziałaś to moze nie ma sie czym przejmować ??
A to że wszyscy mówią że masz "ładne cycki " potraktuj jako kompemet .. Nie a teraz tak na powarznie myśle że to z czasem minie ..
Ja powiem ci tak jestem chłopakiem to myśle że oni tego nie zrobili .
Widziałas to ?? Ja mysle że może to być cos w rodzaju"podrywania" taki wiek skoro zdiec nie widziałaś to moze nie ma sie czym przejmować ??
A to że wszyscy mówią że masz "ładne cycki " potraktuj jako kompemet .. Nie a teraz tak na powarznie myśle że to z czasem minie ..
No oczywiscie....ktos chce cie poderwac to mowi ze masz ladna [cenzura] albo brzuch...i gdyby oni tego nioe zrobili to mir4b3lk4 nie napisala by tego tematu...i skad oni maga wioedziec ze mir4b3lk4 ma ladny brzuch jak nap. chodzi w dlugich i szerokich swetrach? i jak oni to zrobili to na bank rozdawaja te zdiecia po cichu na przerwie itp....
_________________ Haha! Wrucilam! Dzieci.Best mi sie "odnudzilo
Mir4b3lk4 - wydaje mi się, że nic na to nie poradzisz. Spróbuj się pogodzić z taką sytuacją. A niezbyt poważne docinki kolegów potraktuj po prostu jak prostacki... komplement. W końcu mówią, że jesteś ładna i im się podobasz .
Jeśli była to wycieczka, na której byliście pod opieką wychowawcy lub jakiegoś nauczyciela, to ja bym to zgłosiła komuś pod kogo opieką akurat w tym momencie przebywałam, myślę że wyciągnia konsekwencję z tego tyle że musisz się przełamać i powiedzieć o tym wychowawcy (lub komuś pod kogo opieką byłaś) a to dość krępujące (przynajmniej moim zdaniem)
_________________ Obojętność jest jak lód polarny na biegunach: zabija wszystko. (Honore de Balzac)
Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę! Anadriel spójrz na datę!