| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
jak byc romantycznym ? ;/
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to co
nigdy się nie stanie czy musi długo pracować?
a to moze ja czego nie zrozumiałam? =/

Numer Gadu-Gadu
2891618
Ari Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oczywiscie moge sie mylić....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5130380
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak chcesz byc romantyczny przez sms, email itp to powiedz tak:
romantyczny nie jestem, wiec smutow walic nie bede ale wiedz ze kocham cie
Razz

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 16:57   

Ari, już mnie wkurzasz!! Evil or Very Mad Nie wiesz,że jest coś takiego ja EDYCJA POSTÓW?!
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

blackLady napisał/a:
Ari, już mnie wkurzasz!! Evil or Very Mad Nie wiesz,że jest coś takiego ja EDYCJA POSTÓW?!

Daj spokoj. Jest tu nowa wiec moe niewiedziec.Chociaz rzeczywisce mogla wyedytowac posta.Do Ari: Jak checsz cos jeszcze dopisac klikasz Edytuj.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 18 Mar, 2005 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A Ty blackLady vel jedenastko wiesz może co to jest "nabijanie postow"? Jesteś jakoś specjalnie upoważniona przez admina do udzielanie takich uwag? Też byłaś doskonała jak byłaś nowa? I nikogo tutaj nie obchodzi kto Cię wkurza, spróbuj w sposób pozytywny wyładowywać swoją agresje.

Miracle mnie wyprzedziła ;] .

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8161275
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja powiem ze sa rzeczy ktore sie wie :p, mi nikt nie musial na poczatku tlumaczyc ze aby zamknac strone trzeba nacisnac X na gorze w prawym rogu :p, rowniez nikt nie mowil ze napisy na stronach typu "wejsc" sa po to aby wejsc, tak samo z edycja postow Razz
Jak sam nazwa wskazuje jest to do edytowania Razz, chyba ze osoba jest z innego kraju lub slabo zna polski to juz co innego,

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 19:58   

tak siedze i myśle ale brak mi słów
co za ludzie...chces zbyc romantycznym to czytaj romanse...komedie romantyczne wertery i inne gustawy
romantycznym moze byc nawet słoń, obecnie wasz romantyzm to najprostsze poswięcenie..choćby uwagi..kolacja na która sie nie zaprasza a jest juz gotowa lub przebycie 200 kilometrów by na cztery godziny ponziej wrocic..ale uprzednio dając taki bukiet tulipanów ze sie ledwie uniosło dziewczynie co sie jedynie raz spotkało i w dodatku obdarowanie jej gdy wychodziła ze szkoły...poza tym ze chyba nic to nie dało to owa ma kłopoty bo ciagle ja pytaja "Zuzia...jak tam Kamil"

cicho ,tez nie wiedziałem o edycji...a juz stary pierdziel jestem , prosta sprawa wciążem tu nowy
i rozpie*dalaja mnie tekty typu..."nabijanie postów" kurna koń by sie usmiał...jakaś konkurencja jest tu..nagrody? eh....
Powrót do góry
Salamandra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tak osobiście pomyślałabym, że chłopak jest romantyczny, kiedy np. wysłałby mi własnoręcznie zrobioną walentynkę z wymyślonym przez siebie wierszykiem. Albo zaprosiłby mnie na spacer po parku, lub po plaży (to drugie raczej na wakacje Very Happy ).
Mógłby też dać mi kwiaty (a gdyby mu szczególnie na mnie zależało, powinien mi dać gałązkę bzu), bo tak nawiasem mówiąc nie cierpię czekoladek.

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Romantyzm...Kwiatki, miłe słówka i takie duperele...Mnie osobiscie to nie kreci u facetów...
A mi ostatnio kolega powiedział,ze jestem mało...kobieca Mr. Green
Co do edycji...Skoro Ari jest tu nowa to ma prawo sie gubić Rolling Eyes
Tsej niestety na forum panuje "wyścig szczurów" ;/.

paulinka-blondynka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz.... być romantycznym to oznacza...
Prawić komplementy,dawać kwiaty,jakiś może poetycki język (ale na pewno bez przekleństw....)
Przynajmniej ja tak to rozumiem
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1945616
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 22:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie potrzebne sa od razu jakies prezenty czy kwiaty.. ale jakas mila atmosfera.. swiece, spacer przy ksiezycu?
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 11:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, że poprzedziło mnie już wiele osób, ale chciałabym troszeczkę poprawić ich koncepcję romantyzmu...

Otóż pojęcie "romantyzm" w sztuce (muzyce, literaturze) oznacza przede wszystkim przekazywanie swoich uczuć. Muzyka epoki romantyzmu służyła do przekazania uczuć kompozytora poprzez dźwięk; np. gdy jest mu smutno, pisze jakiś utwór o jesieni, opadających liściach płynących w dal... I w taki sposób utwór o jesieni wcale nie jest utworem o jesieni, lecz o smutku kompozytora. Poezja romantyczna również służy do przekazania czytelnikom uczuć poety... A po co to wszystko piszę? Tak samo człowiek jest romantyczny, kiedy jest uczuciowy, stara się w jakiś ciekawy sposób przekazać swoje uczucia innej osobie. "Ciekawy" sposób, to nie końskie zaloty i przechwałki. To wyczucie, czego chciałaby ta druga osoba i podarowanie jej tego, np. pocałunku... To przekazywanie uczuć na różne sposoby, np. kwiatek, spacery, jakiś wiersz napisany przez ciebie..? Wtedy ta druga osoba na pewno zrozumie to, co czujesz i pozna szczerość tych uczuć.

Pozdrawiam!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu