Mam problem.........
Zabujałam sie w chłopaku z 3 gimnazjum a ja do 1. Zdobyłam jego nr gg i teraz piszemy ze sobą.
On chodzi do mojej budy i nie wiem czy powinnam mu napisac że sie w nim zabujałam??
Co o tym sadzicie??HELP ME
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 21:24
eee jesli sie nie znacie to nie
jesli się znacie też nie
moze z nim sie spróbuj poznac jesli sie nei znacie
jesli sie znacie to przebywajcie ze sobą dosć często, rozmawiajcie
staraj się okazac mu w jakiś sposob swoje 'większe' zainteresowanie
nie wyskakuj z 'kocham cie' czy innymi glupimi tekstami (bo w tym rpzypadku owy teksty byłby głupi)
no to tyle chyba
jak zwykle
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 21:46
Hm....Ja jednak jestem za tym,żeby poczekać troche. Skoro on jest z 3 klasy a Ty z 1 to sorry ale u większosci chłopakó w takiej sytuacji małe masz szanse...A on Cię może tylko wyśmiać Także ja narazie jestem na nie,lepiej moze jeszcze troche bardziej sie zaznajomcie na gg...
Tylko,ze my juz tak klikamy z 4 miesiące....i wydaje mi sie że wiek alkurat nie a dla niego róznicy...Męczę sie z tym już od poczatku roku szkolnego i chce zeby on jednak o tym wiedział.Może akurat sie uda......
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 22 Mar, 2005 08:38
ale takie klikanie na gadu to jest po prostu takie kliku kliku
weź sie z nich wcholere umów, albo sie gdzieś spotkajcie (na jedno wychodzi) do parku, na jakis spacer, a jesli sie wstydzisz to do jakiejs kawiarki pelnej ludzi, chocby juz nawet z tym Twoim kuzynem.
Weźcie sie poznajcie normalnie, zobacz czy naprawde odpowiada Ci kim jest (zdaza sie ze osoby na gg tak naprawde zachowuja sie innaczej niz normalnie) czy Ci odpowiada, on w tym momencie tez sie przekona ewentualnie co do Ciebie.
Potem weźcie sie spotykajcie i wogole, i wtedy bys zaczela okazywac tam co niecoczujesz cyz cokolwiek.
Ja nie widze zadnego problemu, 2 lata to nieduza roznica (tak nawet jak na ich wiek, jest bardzo nieduza).
Noi tyle chyba, jak co to jeszcze cos dopisze.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
no moim zdaniem powinnas jush zaczac dzialac:) jak tyz tak poznalam mojego bylego:) nalegalam na spotkanie gadalismy ze soba na gg od rana do wieczora przez jakies 2 miechy i jak sie wkoncu spotkalismy to tak zostalo na rok:) (az sie cos popsulo:/ale mniejsza o to...mowimy o tobie)
wiec jesli widzisz ze on lubi rozmowy z toba sam chetnie pisze pierwszy sie wlacza itd to dobry znak;) mozhe poprostu kiedys podczas rozmowy napisz ze masz ochote na wypad do kina czy na pizze lub maly spacerek i czy nie mial by ochoty wybrac sie z toba;) wiek tu chyba nie odgrywa znaczacej roli... przecie chlopcy sa conajmniej 2-3 lata do tylu;) 3mam kciuki:)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
W moim przypadku bylo tak ze akurat dobrze ze wyslalam do chlopaka walentynke i on wiedzial ze go kocham. bo gdybym tego nie zrobila nic by sie nie dzialo. Tobie jednak radze narazie nie muwic mu o tym i dalej rozmawiac z nim na gg. Aha mam jescze takie pytanko rozmawiasz z nim w szkole czy tylko na gg ?
no i co no to zaproponuj spotkanie!! zobvaczysz nie bedzie zalowal jak cie pozna na real:) mozhe na poczatq troszq zwlekac ale jak mu sie spodoba to bedzie kcial caly czas z toba wychodzic:P zycze powodzenia:P
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]