Cześć miło mi was poznać. Dopiero co założyłam te konto.
Ale moje pytanie brzmi:
Co sądzicie o grze the sims2 i jej dodatku the sims na uniwersytecie?
A to pytanie które prosiła aby zadała moja koleżnka:
Skąd w the sims2 bierze się potomstwo? Bo w panelu rodzin nie można :dorobić" jeszce jednego małego sma.
Proszę o bardzo szybką odpowiedź bo dzisiaj jede do sklepu i nie wiem czy opłaca się ją kupić.
Z góry dzięki.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 14:07
mozna dorobic,ale musi byc dorosły facet i baba a jak sie nie da-trudno,u mojego kumpla nie dało sie budowac [a miał oryginała]
a co do tego dodatku..hm niewiem.
można od początku mieć dziecko albo dwoje bardzo kochająceych się simów kładą sie do łóżka i robię bara-bara. proste prawda? jeżeli chcesz wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia to napisz mi na PW
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:10
sami10 napisał/a:
można od początku mieć dziecko albo dwoje bardzo kochająceych się simów kładą sie do łóżka i robię bara-bara. proste prawda? jeżeli chcesz wiedzieć jak dochodzi do zapłodnienia to napisz mi na PW
O yeaaa jako ze mam shiz nie moglam sie powstrzymać :>
< załącza muzę > < śpiewa >
Bara bara bara riki tiki tak jesli masz ochotę daj mi jakiś znak
Bara bara bara riki tiki tak .... < tańczy > nananananaaaa
<tańcząc dalej i speiwając > najj naj naaaaj ale to chyba nie ten dział sialalalalala
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:11
Boszszeee rzeczywiście to jest takie trudne pytanie,że trzeba to było umieścić w tym dziale Chociaż bardziej to to sie nadaje do Dom,rodzina nie?
Teraz na serio: w panelu można dodać małe dziecko, dziecko lub nastolatka, ale niemowle to trzeba sobie zrobić(hehe ale zabrzmiało =P) w czasie gry.
Przepis na niemowle w the sims2:
-dorosła kobieta
-dorosły facet
-szczypta miłości
-łóżko dwuosobowe
Sposób "przyrządzenia"
Faceta położyć do łóżka, następnie to samo zrobić z kobietą, namiętnie sie całować, aż wreszcie kliknąć opcje "bara bara"
Zamiast łóżka można zastosować jacuzzi <lol>
------------------------------
Jak ja lubie sie nabijać z cudzej głupoty
Wszyscy mają Mambę, mam i ja![ sorry,musiałam ]
mamba -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:22
a co sądzicie o tej grze?
P.S. sorry ale jestem tutaj nowa więc nie wiedziałam dokłanie gdzie zamieścić ten temat
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:29
The Sims2- szybo mi sie znudziło, spodziewałąm sie czegoś lepszego...Ale zależy od gustu. Znam osoby, które są wielkimi fanami tej gierki, jak dla mnie to fajna gra na jedno popołudnie i kropka
O dodatku na uniwerku nawet nie słyszałam szczerze powiedziawszy
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:55
Ta gra jest całkiem niezła, dopóki się nie znudzi Mi sie znudziła
Uważam że ta gra ma niezła bajery Bara-bara w jacuzzi
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 15:59
Kinga napisał/a:
sami10 napisał/a:
<tańcząc dalej i speiwając > najj naj naaaaj ale to chyba nie ten dział sialalalalala
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 16:03
R2 napisał/a:
Kinga napisał/a:
sami10 napisał/a:
<daje znak> :>
< śpiewa > Mogłabym Cie mydlić mydełkiem Fa :> byłoby fajnie siabdabadaa :> jelsi sie zgadzasz na to spotkanie pomachaj ręką mi na ekranie sialalalallala ty i jaaa ... mydełko faa :>
A co do topa ... pwoiem szczerze że ... Simy mi sie straaaaaaaasznie znudziły ... odłozyłam je w kąt ... i musliby cos naprawde ekstra wymyślec żebym do nich powrocila