| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
golenie
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 18:21   

Kinga napisał/a:
Yy ... Ja wam powiem że z tym zarostem to zalezy od wyglądu chłopaka Smile

Jak ktoś ma taką chłopięcą ... ( no nie wiem jak to okreslic ale sie chyba domyslicie ) delikatną i zapuszcza sobie brodke i 3 wąsy Razz <loL> ( no tak to czasami wygląda )
To Yy ... brak słów Smile Heh ... w sumie nue wiem po co niektorzy zapuszczają ... żeby sie postarzyć ? biggrin

<lol> Co do starszych chłopaków czy z Yym ... inną urodą ... taka bardziej Yy ... no dorosłą ? biggrin To moze to nawet fajnie wyglądac

Czasami jak widze facetow jakis no 20 letnich z wasami brodami to Yyhh = =

Z siostrą bratowej :p normalnie juz sie smiałyśmy ze założymy front pozbawiania wąsów facetów biggrin <loL> tya

No bo ja akurat jestem zdania ze lepiej bez biggrin ale kazdy lubi co innego

dokladnie o to mi chodzilo Razz
Przejdź na dół
Areczek123 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:04   ja tyż :P Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie też widać lekki zarost pod nosem koledzy mi czasem zwrócą uwage że trzeba by było sie ogolic ale ja sobie nic z tego nie robie Cool ... Najwcześniej bede sie golił koło 16lat narazie mam 14 Wink HΣ,HΣ Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:31   

A ja Ci cos powiem od serca.Ogol sie,bo to naprawde tragicznie wyglada.I nie rozumiem dlaczego masz zamiar golic sie dopiero po szesnastce?Jezeli boisz sie,ze przestana Ci rosnac wasy,to sie nie boj.Efekt jest odwrotny,ro pewnym czasie rosna szybciej i mocniejsze...
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sajmon napisał/a:
altruista napisał/a:
sajmon - mow co chcesz, ale dla mnie takie brodki wygladaja, hmmm, gejowsko Razz

rzecz gustu biggrin. dla mnie bardziej gejowsko wygląda np gość zero zarostu + wlosy 1 cm + tona żelu na sztorc Neutral to jest dopiero gejowskie biggrin

Moze dlatego ze jestem rock/metalowcem?biggrin pozdr
ja tez lubię metal ale do chłopaków z włosami na zel nic nie mam..wręcz przeciwnie ;P czujem siem urazona twoja wypowiedzia;] hee nie no zart;] są gusta i gusciki.
A wracajac do tematu: to proste..jesli zarost ci przeszkadza i jes na tyle widoczny ze mozna go golic to poprostu to zrob;)

Numer Gadu-Gadu
730730
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 06:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli tylko taki meszek to jescze poaczekaj na bardziej widoczny zarost..
Powrót do góry
arekk Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 10:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli chcesz wyglondac powaznie to powinienes sie ogolic-tylko cala twarz a nie np brode i policzki zostawiajac wasy bo to smiesznie wyglonda. Ja tak robie przy czym gole sie rzadko bo 1-2 razy na tydzien ale wystarczy.
Powrót do góry
gospodarz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 08 Maj, 2005 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ant0n napisał/a:
Olej, chyba, ze w wieku 17 lat chcesz wspomagac sie kosiarka ;].

z tą kosiarką to chyba lekka przesada. nie prawda że po pierwszym ogoleniu włoski odrosną mocniejsze i ciemniejsze. to i tak nastąpi, ale stopniowo
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu