Yy ... Ja wam powiem że z tym zarostem to zalezy od wyglądu chłopaka
Jak ktoś ma taką chłopięcą ... ( no nie wiem jak to okreslic ale sie chyba domyslicie ) delikatną i zapuszcza sobie brodke i 3 wąsy <loL> ( no tak to czasami wygląda )
To Yy ... brak słów Heh ... w sumie nue wiem po co niektorzy zapuszczają ... żeby sie postarzyć ?
<lol> Co do starszych chłopaków czy z Yym ... inną urodą ... taka bardziej Yy ... no dorosłą ? To moze to nawet fajnie wyglądac
Czasami jak widze facetow jakis no 20 letnich z wasami brodami to Yyhh = =
Z siostrą bratowej :p normalnie juz sie smiałyśmy ze założymy front pozbawiania wąsów facetów <loL> tya
No bo ja akurat jestem zdania ze lepiej bez ale kazdy lubi co innego
U mnie też widać lekki zarost pod nosem koledzy mi czasem zwrócą uwage że trzeba by było sie ogolic ale ja sobie nic z tego nie robie ... Najwcześniej bede sie golił koło 16lat narazie mam 14 HΣ,HΣ
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:31
A ja Ci cos powiem od serca.Ogol sie,bo to naprawde tragicznie wyglada.I nie rozumiem dlaczego masz zamiar golic sie dopiero po szesnastce?Jezeli boisz sie,ze przestana Ci rosnac wasy,to sie nie boj.Efekt jest odwrotny,ro pewnym czasie rosna szybciej i mocniejsze...
sajmon - mow co chcesz, ale dla mnie takie brodki wygladaja, hmmm, gejowsko
rzecz gustu . dla mnie bardziej gejowsko wygląda np gość zero zarostu + wlosy 1 cm + tona żelu na sztorc to jest dopiero gejowskie
Moze dlatego ze jestem rock/metalowcem? pozdr
ja tez lubię metal ale do chłopaków z włosami na zel nic nie mam..wręcz przeciwnie ;P czujem siem urazona twoja wypowiedzia;] hee nie no zart;] są gusta i gusciki.
A wracajac do tematu: to proste..jesli zarost ci przeszkadza i jes na tyle widoczny ze mozna go golic to poprostu to zrob;)
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Jesli chcesz wyglondac powaznie to powinienes sie ogolic-tylko cala twarz a nie np brode i policzki zostawiajac wasy bo to smiesznie wyglonda. Ja tak robie przy czym gole sie rzadko bo 1-2 razy na tydzien ale wystarczy.