Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 18:14 ShoutBox -problem-pomocy
Byłamm sobie na chacie dolnym, i kliknęłam "ukryj'' czy coś w tym rodzaju, w każdym razie przycisk w prawym dolnym rogu. Wyszłam z forum teraz weszłam jeszcze raz i co?......... Nie mam dolnego chata! kliknęłam ShoutBox i "włącz' tobokazał mi sie chat na całą strone, nie było widać działów i wogóle... Tylko nasze rozmowy. Co jest? Co zrobić,żeby zaś wszystko było normalnie?
Oki już wszystko wporzo, zalogowałam sie jeszcze raz i juz jeest spoko :-d I jeszcze nie na temat: Ja źle widze, czy nie ma już opcji "pomógł''? Hehe ale ja spostrzegawcza jestem
Oki już wszystko wporzo, zalogowałam sie jeszcze raz i juz jeest spoko :-d I jeszcze nie na temat: Ja źle widze, czy nie ma już opcji "pomógł''? Hehe ale ja spostrzegawcza jestem
źle widzsz.opcja jest ale tobie wykasowano punkty...niewiem czemu :]
Hahaha Scv mnie oświecił, że punkty są ale w działach gdzie nie można ich dawać nie są pokazywane. Wejdź w swój profil i zobaczysz, że nadal masz swoje ;]