Używacie blyszczyków? Jeśli tak to z jakiej firmy i jakie są wasze ulubione. A może jakieś są głupie?
Ja uwielbiam RUBY ROSE i LOVELY - sa swietne i tanie. Lubię też przezroczyste Maybelinne ale one są droższe. Nie polecam błyszczyków wibo bo słabo się trzymają. Nie lubie też Nivea bo nie dość że są drogie to słabo się trzymają. A jakie wy lubicie?
no jasne że używam błyszczyków. Lubię bell z brokatem, lekko barwiące i owocowe smaki. Lovely też są super . A po za tym to mam mnóstwo niefirmowych badziewi, których nie używam
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:29
Ja nie przepadam za błyszczykami, bo wszystko się do nich klei, wolę pomadki =] (polecam z avonu), a co do błyszczyków to tlyko ten z Carolla mi spasował
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:31 Tak ja też nie lubię badziewia
Mam też parę badziewi. Najbardziej badziewne dodają do gazet. One są tragiczne!
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:34
Ja używam przeźroczystego Maybelinne Water Shine(ten diamentowy) jak dla mnie extra, nie klei się i wogóle fajnie nawilża. Częso używam też pomadki(POMADKI! a nie błyszczyka!) Nivea.
Ostatnio zmieniony przez zygusia dnia Pią 25 Mar, 2005 14:45, w całości zmieniany 1 raz
Ja racze nie uzywam blyszczykow.Ale jak uzywam to raczej Maybelinne.Raz sobie kupilam..
_________________ .....
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:23 Re: Tak ja też nie lubię badziewia
zygusia napisał/a:
Najbardziej badziewne dodają do gazet. One są tragiczne!
gorzej niż tragiczne.kiedys dołączono takie cos do 13..to byla pomadka...smierdziała strasznie!!to chyba nie miało nawet składnikow pomadki.
osobiscie w 4 kl był szał na blyszczki wiec ich mam od cholery i zadnego nie uzywam =]
ale smaruje sobie często tisane raczej odżywczy i pielegnujący,na zime.Skuteczny i pachnie suuper ^_^
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:53
Ja używam błyszczyków ale raczej nie firmowych =] Takie z gazetek (kiedyś trafiłam na taką [cenzura]ą* że szok =]) obecnie nie posiadam żadnej bo jakiś tydzień temu połamał mi się =[ Ale planuje zakup odjechanego firmowego błyszczyku =]
EDIT: nie rozumiem dlaczego zygusia dała dla Bambi punkt POMÓGŁ, może mnie oświecicie ?!
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 15:26
dorota93 napisał/a:
EDIT: nie rozumiem dlaczego zygusia dała dla Bambi punkt POMÓGŁ, może mnie oświecicie ?!
Wiesz...Ona jest nowa i moze chciała wypróbować jak to działa albo coś...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 16:11
nie ja nie uzywam blyszczykow ale fajne są z LOVELY mam jeden
wole balsamy do ust, a z koloryzujących to szminki
ktore zreszta uzywam praktycznie caly czas (porcz szkoly)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 16:23
Ja uzywam z JOKO sa swietne i trwałe. nie polecam błyszczyków z ruby rose chociaz ty je uzywasz ale kiedy raz kupiłam strasznie sie kleil i szybko zeszedł. Do tego ruby rose to strasznie podrobkowa firma.
Ja rzadko uzywam blyszczyki ale fajny jest RIMMEL VINYL LIPP przezroczysty z drobinkami z brokatem ktory teraz posiada moja siorka, ale ja go uzywam bo ona go ze soba nie nosi. Mozna praktycznie powiedziec ze jest moj. Moj mam z Vibo i sie z toba nie zgodze bo mnie sie szybko nie zlizuje. Wczoraj jak bylam z Elly na rowerze to miala taki fajny blyszczyk z Avonu, Niewiem jak on sie nazywal ale byl w takim opakowaniu jak blyszczyki z Bebe.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 17:02
blackLady napisał/a:
dorota93 napisał/a:
Wiesz...Ona jest nowa i moze chciała wypróbować jak to działa albo coś...
Acha dzięki za wyjaśnienie.... ja tak patrze a tu punkcik za o że ktoś powiedział jaki ma błyszczyk Do zyguni - te punkciki to nie zabawka Ot zabrzmiało -> ZABAWKA :p