zygusia i nasty girl- problem został już dawno rozwiązany, dziewczyna jest juz po zabiegu i wszystki śledy jej znikły, więc nie rozumiem dlaczego odnawiacie ten temat
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:50
nie ponaglaj ich,są nowe,a pozatym temat nie jest z zeszłęgo roku czy co
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:57
No wiem że nie jest z zszłego roku, ale przecież wszystko zostało juz wyjaśnione nie? Poza tym muszą sie nauczyć, żeby nie odpisywać na rozwiązane problemy
Wierzba dokladnie to niewiem powiem ci tak okolo. To by bylo w zaleznosci gdzies 50 zeta moze mniej, albo z 80 zeta. Bo bardzo watpie ze kosztowaloby to 20-30 zl.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 22:14
tego nierozwiazalyscie wiec moze teraz sie przydam.. tylko nie wiem po co bylo problem robic tylko o to ze juz dziewczyna oczyscila twarz.. jak ja bylam tydz temu placilam 70 ale to zalezy od salonu... jezeli pojdziesz do tanszego to pewnie ok 50 i ceny w gore zalezy gdzie sie wybierzesz.. ale mysle ze akurat na twarzy oszczedzac sie nie powinno.. jak kumpela 1 poszla do tanszej kosmetyczki do tej pory ma pare malych blizn ;/
Ja juz mialam robiony taki zabieg przez Kosmetyczke u deermatologa =)
Jeden Zabieg kosztowal 10 € wiec to jakies 40 zloty.
Ja MUSIALAM to zrobic ,bo mam srednio-ciezki tradzik.Wszedzie zapchane pory itd. itd. itd.
Na paczatku bylo milo,jak juz powiedziane.
A pozniej.......tortury. Tak bolalo ze az lzy mi z oczu kapaly T.T
Na koncu naszczescie Kosmetyczka byla taka mila ze nalozyla mi makijaz,
za darmo i nie wygladalam jak burak =)
Ale polecam...."odswierza" i jest dobra dla skory !!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 19:42
mam słabośc do długowłosych (nieżadko blondynów ale tez i innych =p) wiek hm.. obecnie to mi sie nawet 7 lat starszy podoba - -" wiec taki zeby nie byl starszy od tego =p
noi wyzszy ode mnie (co nie bedzie trudne mam 165 chyba czy cos w tym stylu (max + 2 czy 3 cm.) co do wyglądu to tyle = ] zeby sypatyczny był (z wyglądu)
a z charakteru to hm.. cholernie trudne
moze zeby byl sympatyczny, miał poczucie humoru eee jako takie (chociaz kilka) podobne zainteresowania do mnie (mozna sie domyslic z postow ewentualnie potem napisze)
noi eee co ja moge jeszcze napisac, no narazie mi tyle na mysl przychodzi
musi być wyjątkowy i musi miec to cos (lol ^^)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..