| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Kocham go a on mnie nie zna...
Autor Wiadomość
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 27 Mar, 2005 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zależy wszystko czy brat będzie w pożądku ja polecam mój sposób słodkie subtelne spojrzenia i uśmierzki robią dużo powinnaś też nawiązać rozmowę jeśli on wogule cię nie zna to jak go spodkasz albo on przyjdzie do twojego brata to zagadaj do niego np. "o cześć jestem ........ siostra.... ty to zapewne...... (rzuć jakiś komplement jeśli np, gra w nogę "widziłam cię na boisku jesteś dobry"), jeśli się boisz nawiązać dłuższą rozmowę to np, jak wiesz że ma przy sobie zegarek albo komę to spróbuj tak"przepraszam wiesz może która jest godzina (wtedy on patrzy na zegarek i podaje godzię) a ty odpowiedz na to a ja cię chyba znam ty to...... a kumpel mojego brata...... ja to....." pamiętaj najlepiej będzie jeśli będzie sam jak są kumple lepiej nie próbój bo mogą zrobić z ciebie idiotkę a przy pytaniu o godzinę zrób słodką zmartwioną minkę żeby nie miał serca odmówić pamiętaj sposób słodkiej niewinnej dziewczynki zawsze działa każdy facet chce być macho lub dżentelmenem i nieodmówi. to działa na 99% sprawdziłam. Trzymam kciuki. choć pomysł z dyską jest dobry ale co będzie jak przyjdzie z dziewczyną? hmmmm? najważniejsze żeby cię zauważył!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9142528
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Mar, 2005 12:47   

Skoro sie nie znacie, to jest to tylko zauroczenie, czyli go nie kochasz. najpierw wyczaj czy kogos ma, czy ktos mu sie podoba itd. potem najwyzej mozesz probowac swoich sil.
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm...
wedlug mnie on ci sie po prostu podoba a nie kochasz go... w dzisiejszych czasach naduzywamy tego slowa... Pozatym... jesli naprawde sie kogos kocha i wie ze o kocha inna to moze ci byc smutno ale nie powinnas sie wkurzac... Jesli sie kogos kocha chce sie jego dobra a nie tego by samemu byc szczesliwym...(nie mowie ze z toba by nie byl... po prostu jesli on NAPRAWDE kocha inna to coz...)

A co do poderwanie...zaprosic do tanca? ja bym sie nie odwazyla... chyba;]. Mysle ze na poczatek powinnas z nim pogadac lub wypytac brata o jego zainteresowania itd.... papa i powodzenia;]

Numer Gadu-Gadu
7399523
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 23:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mozna kochac kogos kogo sie nie zna, chyba nie znasz znaczenia tego slowa, moze ci sie najwyzej podobac
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak mozna kochac kogos kogo nie znasz??? to jest chyba zauroczenie.......
jak to kolega twojego brata to jest+ poznaj sie z nim lepiej.......ja tak zrobilam i nie zaluję
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu