avon - balsam mango. jest zajedwabisty i nie tylko mi smakuje, a to wazne <lol2>
a poza tym to tez dobre sa te z nivea rozne ale avon rls
taaa Avon - mango jest cudowny PAchnie tak słodziutko że normalnie chciałam go zjeśc jak pierwszy raz go powąchałam. jak się nim pomaluje to moje uta ładnie wyglądają i nie pękają Naporawde polecam, i z tego co wiem jest niedrogi i bardzo wydajny...co prawda ja go zużyłam szybko ale dlatego że mi tak "smakował" ;P
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 17:52
czyli niebęde oryginalna pisząc że ten mango z avonu jest świetny?
osobiście używam też nive-ę kolastynę i jakiś jeszcze ale chyba kolastyna jest najleprza
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 21:32
tak tak tak mango z avonu
kocham go
moj byly tez go uwielbiał =D
(uwielbiał mnie rowniez calowac jak bylam nim posmarowana : >)
no ale sie skonczyl (szczerze powiedziawszy mniej wiecej w tym samym czasie kiedy sie skonczyl moj zwiazek z bylym : > lol ^^)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja tez kocham Bebe-pink =)
Super zapaszek i wogole..
Lubie tez mango z Avonu ale to zadzrziej uzywam..
_________________ .....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 21:55
panienka_wierzba napisał/a:
jak bylam nim posmarowana : >)
no ale sie skonczyl (szczerze powiedziawszy mniej wiecej w tym samym czasie kiedy sie skonczyl moj zwiazek z bylym : > lol ^^)
Ja bardzo rzadko uzywam balsamow do ust. Szczerze mowiac to prawie wcale ich nie uzywam. Teraz mam jakis tam truskawkowy nie wiem nawet z czego(zetarla mi sie nazwa bo mam jush go troche, ale jest fajny)ale keidys mialam taki fajny z avonu i mozliwe ze bylo to wlasnie tak zachwalane przez was mango.