Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 21:55 Polskie literki!!!
Nie wiem co sie stalo ale nie moge pisac polskich liter. Gdy robie "ci" wyskakuje mi [code], jak chce zrobic "l z kreseczka" to pojawia sie [list], "e z kreseczka"- Edycja, "a z ogonkiem"- zaznacza sie Adres. Czy tylko ja tak mam??
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
najprawdopodobniej "przestawila" ci sie klawiatura, tez tak czasem mam, dzieje sie tak po nacisnieciu kombinacji jakis klawiszy, tylko ja do tej pory sie nie dowiedzialam jakich :///
powiedz tylko, czy gdy nacisniesz literke W np, na stronie glownej onetu, to czy ci sie wylacza przegladarka? jesli tak, to masz ten sam przypadek co ja, jesli nie, to sama nie wiem. Moze zresetuj komputer albo klawiature (odlacz ja i po uplywie min 10 sek znow ja wlacz)
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
na zmiane y i z juz znalazlam sposob. Wlacza ją i wylacza kombinacja przyciskow "enter" "shift" i "ctrl", tylko nie pametam w jakiej kolejnosci, trzeba porobowac. Ja tak zawsze robie i wszytsko jest pozniej OK.
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ha! Ja i tak nie mam polskich liter xP A co do problemu to jak ktos powiedzial sprawdz swoj uklad klawiatury.
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
na zmiane y i z juz znalazlam sposob. Wlacza ją i wylacza kombinacja przyciskow "enter" "shift" i "ctrl", tylko nie pametam w jakiej kolejnosci, trzeba porobowac. Ja tak zawsze robie i wszytsko jest pozniej OK.
aaa, to dobrze wiedziec, mniej jest kombinacji hehe
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 15:45
Chesterka napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:
Nie potrzeba [enter], wystarczy [shift] + [ctrl]
ja musiałam jeszcze z "z" bo samo shift i ctrl nie działało