Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:47 Moze to banalne,ale czemu??
po pierwsze jak na klawiaturye naciskam y to pojawia sie z,wiec bedyie sie trudno cyztalo.
ale nie o tzkm chcialam...
nie wiem cyemu wkurya mnie jedna osoba w klasz...ale jak !!!!!!!!!!
jak sie odeywie,to juy jestem wkuryona i lepiej nic do mnie nie gadac bo wryesycye...
wkurya mnie w niej wsyzstko,ale dlacyego?????????
Nie wiem,doradycie cos...
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 19:02
Też tak kiedys miałam. Trzeba wcisnąć(jak pamiętam) shift,ctrl i alt naraz. Jak nie pomoże,to zrestartuj kompa
Tak, jak przyciśniesz ctrl i shift jednocześnie to będzie wszystko w porządku ;] A co do szkoły - poprostu weź parę głębokich wdechów, policz do 10 i oddal się od tej osoby ;]
hehe=) moj kolor wlosow jest adekwatny do inteligencji-jestem brunetką=))
tesh mam taki problem i poprostu(wiem ze to banalne ) ignoruję tą osobę -i moj sposob dziala w 85% przypadkow=) albo policz do 10 (jesli potrafisz=)
_________________ "....to za szybko kreci sie to codzienny teatr scen to w nim zgubilam Cie..."
^^pomaluj na nowo moj swiat^^
Ja bede dobry i pomoge:
W panelu sterowania wejdz na ustawienia klawiatury. Potem powinna być zakładka Języki i zmien z Polskiego na Polski(programisty). Napewno korzystasz ze starszej windy niz Xp