tanie, ladne i ze zlota ewentualnie kradzione to na STADIONIE
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 15:07
Ja nie kupuję, bo nie noszę. A jak już to jakieś kolczyki, czyli u jubilera (raz na pół roku można wydać 20 zł ). Chociaż przeważnie dostaję na urodziny i te pierdoły, a czasem i bez okazji (;>), to nie noszę, bo mnie to nie kręci (Ci dawcy mogliby się złożyć i mi kupić glany bordo albo sznurówki do trampków)
Ja nie kupuje biuterii, ale jak co to ide do jubilera albo sklepu z biuteria.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 21:36
Nie nosze bizuteri. No oprocz kolczykow i czasami pierscionkow. A jesli juz to kupuje u jubilera ale tylko srebrną. Jubilera mam pod nosem jakby to tak nazwac nawet go wdac z okna
raczej mało noszę bizuteri oprucz które kupuje na straganach, dostaje, albo w jakis sklepikach z tanim srrebrem...oprucz tego czasami jakis wisiorek, rzemyki albo koraliki które często robie sama albo przerabiam.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 08:30
czy ja nosze biżuterie? eee nie no wcale nic a nic a więc tak
/rozgląda sie po rączkach/ moja biżuteria na rączkach to radosna twórczość dziecka w domyśle mnie z muliny i rzemyki kupowane w indyjskim a mulina w pasmanteri jak to cie słoneczko zadowoli, dalej drewniane korale to na targu rybnym im olsztyn u pani z drewnianymi koralikami i jedne z takiej strony koszulki.win.pl hm... koraliki jedne mam z pod grunwaldu kolczyki to w indyjskim lub u kolegi bo ma hurtownię a wisiorki to jeden u jubilera jeden jedyny z żyrafką i w Dukacie [dom handlowy] w stoisku z kolczykami takie śliczne słoneczko z kamienia szlachetnego aaa i zapomniałabym jedne korale bursztynowe dostałam od mojego kochanie kasieńki:)
osz niemoge ile tego wyszło
ja zadko kiedy kupuje bizuterie, jak juz to duzo rzeczy mam z sklepow jubilerskich i troche z roznych placow typu Świebodzki we Wrocławiu. Nosze tylko kolczyki, czasem naszyjnik, jak ubieralam taki bardziej elegancki golf. Kiedys nosilam jeszcze branzoletke, tylko sie zaczepka popsula, a ze byla zima to zimom i tak sie nie nosi branzoletek do dlugich rekawow to lezy od pol roku nie naprawiona
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi