Zdaje mi sie że powinniście pogadac na przerwach i po e-mailować , smsować, ggować Wychodzić razem ze szkoły i to chyba tyle! Nic sie raczejinnego nie da zrobić...
jak nie mowi kumplom z klasy o jego sprawach milosnych to nie znaczy ze jest niesmialy, ja tez nikomu o tym nie mowie ani nikt mi nie mowi no bo w sumie po co? u dziewczyn moze jest ianczej ale faceci raczej miedzy soba o tym nie mowia (pomijam homo :p)
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 21:39
no tak... ale on jest ogolnie malomowny... i ktokolwiek go zna i zapytam o niego to od razu mi mowia ze musze miec anielska cierpliwosc, ze to trudny orzech, ze bardzo niefuny jest itd...
dzieki za odpowiedzi...prosze o jeszcze:P
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
badz nachalna, moze to typ ktory akurat to lubi tzn mimo przeszkod staraj sie nawiazywac jakies rozmowy, nie musza byc dlugie lub na powazne tematy, chodzi o to zeby zobaczyl ze starasz sie zwrocic jego uwage
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
no skoro wiesz ze mu sie podobasz i ze jest niesmialy... to chyba ni masz na co czekac... tylko brac sie do roboty mozhe zaproponujesz mu jakis wypad do kina albo na spacerek... no i staraj sie z nim duzo gadac (gg sms-y rowniez mile widziane;)) 3mam kciuki;)
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 18:39
Musisz działać. Nic nie da stanie w miejscu.Skoro on jest skryty,musisz z niego to wydobyc,,,... całe uczucie. Zacznij z nim gadac moze zapros... lib popros zeby Ci cos wytłumaczył.