| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
stanik- czemu każą mi go nosić!!!
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 22:14   

Pan_Feanor napisał/a:
Ja też się czuje idiotycznie w staniku, ale to chyba zrozumiałe :]

Shocked jesteś transwestytą Cyclops ??ojoj Laughing
Przejdź na dół
mrufka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 21 Lut, 2005 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja oczywiście noszę stanik(mam 70 C), ale mam również jeden top z firmy atlantic, który ci polecam- jest z dobrego materiału, wygodny, bez zapięcia i są bardzo ładne: żółte ,białe, różowe,czarne,itd.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
laniade Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja najbardziej lubie swój biały topik (polecam go na jakies cwiczenia ) moge go nosic nawet bez bluzki o wyglada wlasnie jak do cwiczen biggrin
Najlatwiej jest znalezc wlasnie takie topiki z keya.
Teraz jest ich wyprzedaz we wszystkich miastach ,rzeczy z keya (ktore byly hitem tego lata) wiec na 99,5% powinnas znalezc to co
ci sie bedzie podobalo biggrin
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie nos a za pare latki bedziesz miala cycki do pepka.. a tak na powaznie musisz sie przyzwyczaic tez musialam w twoim wieku nosic bo tez mniej wiecej takie mialam a teraz D mam miseczke.. pare lat noszenia i az dziwnie sie czuje bez
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Mar, 2005 14:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stanik noisz po to aby twoje piersi miały ladny kształt. W przeciwnym razie kiedy będziesz już starsza twoje piersi będą brzydkie i obwisłe. Stanik podtrzymuje i podnosi piersi i to im naprawde "dobrze robi". Niektóre kobiety noszą staniki także po t aby powiększyć, uwydatnić lkub zmienić kształt swojego biustu np. staniki push-up, usztywaniane itd. Dowyboru masz dużo staników i jesli wybierzesz taki który jest idealnie dopasowany rozmiarem i na początek najlepiej bez zadnych usztywnien, drytów itd to będzie ci wygonie i duzo lepiej niz bez bo przy skakaniu bieganiu itd nie będą one ci tak mocno "skakać' jak wczesniej ;P A jak tak bardzo cie to denerwuje to mozesz zacząc od oszenia zwykłego topu czyli takiej krtukiej koszulki zrobionej z elastycznego materiału ;] pozdrawiam Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

boshe jakie problemy ....pfy=)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

maadzia napisał/a:
boshe jakie problemy ....pfy=)

No dla niektorych bardzo powazny.

AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam mam maly Biust ( 60 A ) i sie nie przejmuje..przecierz to nie jest takie wazne ;P
Wazniejszy jest Charakter,a nie wyglad.Ale coz...niektore dziewczyny przejmuja sie "co mysla inni ?!" wiec dla takich duzy biust jest wazny,bo poprostu sie wstydza..

Numer Gadu-Gadu
2064691
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 22:12   

AloneMoon napisał/a:
Ja tam mam maly Biust ( 60 A ) i sie nie przejmuje..przecierz to nie jest takie wazne ;P
Wazniejszy jest Charakter,a nie wyglad.Ale coz...niektore dziewczyny przejmuja sie "co mysla inni ?!" wiec dla takich duzy biust jest wazny,bo poprostu sie wstydza..

Jak słyszę panienkę, która narzeka, ża jakiż to ona ma mały biust, to docinam "pozbieraj na operację" albo "wypchaj sobie". Tożto paranoja!
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem Ci szczeże że ja też nie lubię nosić stanika;) Jednak mam taka mamę która twierdzi że musze nosić! I chyba ma rację...

Numer Gadu-Gadu
7060479
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ajeczka11 napisał/a:
Powiem Ci szczeże że ja też nie lubię nosić stanika;) Jednak mam taka mamę która twierdzi że musze nosić! I chyba ma rację...

Też nie lubię nosić...Ale od przedwczoraj nosze<lol> Rolling Eyes Mam mały biust (pomiędzy AA a A) i praktycznie nie mam na co ale jako jedyna z klasy nie nosiłam(na 15 dziewczyn) jakos tak glupio...Poza tym na wfie lepiej i w ogole...Na pcozatku to strasznie gryzie...
taaa...ciekawe ile wytrzymam Razz

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ledwo juz ale mieszcze sie w miseczke d, i nie wyobrazam sobie zeby gdzies wyjsc bez biustonosza
Powrót do góry
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

radzę nosić stanik ja noszę już od kilku lat (choć mam mały biust) zależy mi żeby mieć ładny kształt biustu a nie jakieś obwisłe cyce to napewno wygląda ochydnie mówię ci po pewnym czasie się przyzyczisz ja nawet kiedyś poszłam spać w staniku bo zapomniałam jakoś ściągnąć Laughing poprostu jesteś nieprzyzwyczajona poczekaj trochę czasu to zobaczysz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9142528
Asiula1994 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też na początku nie znosiłam staników.
Gdy szłam do szkoły ubierałam go jak wracałam ściągałam.
Było mi w nim bardzo niewygodnie.
Po kilku tygodniach kupiłam stanik sportowy, który nie ma żadnych zapięć, drutów itp. Teraz gdy go zakładam po kilku minutach NIC(!!!)nie czuję. Niewygodnie mi jest bez stanika.
Więc jesli przeszkada Ci zwykły kup sobie sportowy - NIC, NIC, NIC nie czuć.

mam nadzieję, że moja wypowiedź przydała Ci się chociaż trochę. Pozdrawiam
Asiula1994 Kwiat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2885564
Ambra Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 14 Maj, 2005 08:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHciałam podziękować za mniej i bardziej przydatne radsy. Porozumiałam się z mamą i umówiłyśmy się, ze poza domem bede nosiłą stanik, a w domu mogę chodzić bez. Powoli przywykam. Już mnie tak nie drażni. Poza tym naprawde nie chce mieć obwisłego biustu, a piersi mi wciaz rosną (da sie to jakoś zatrzymać?). Tak czy siak musiałam sie nauczyć go nosić, choć nadal nie jest to miłe uczucie. Pozdrawiam i dziękuje. Przepraszam, że sie nie odzywałam, ale nie mam w domu internetu i pisze gdy mam okazje.
Powrót do góry
Strona 4 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu