| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Dedykowane wszystkim amatorom łańcuszków
Autor Wiadomość
Stołek
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 04:07   Dedykowane wszystkim amatorom łańcuszków

...

Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 24 Lut, 2006 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 09:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fajne, fajne, juz wyslalam jeden paru moim znajomym, co mi k**** co caly czas takie bzdury przysylaja Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooo tak, to jest coś Twisted Evil Zaraz to prześlę wszystkim na gg! (to ja to powiedziałam?! Razz )

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 11:03   

dostałam to już z 8 razy na gg
kolejny bzdurny łańcuszek...
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 11:27   

Myślę że to nic nie da, bo są tacy wkurzający ludzie że ciągle je wysyłają !!!
Ja nie wysyłam żadnych a to żadnych łańcuszków nawet tych o papiezu, przez media nic nie zdziałamy, w to trzeba troche wiary Crying or Very sad
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja raz dostałam taki debilny łańcuszek, że myślałam, że wybuchnę ze złaści. Na początku był taki jak inne, ale pod koniec było coś takiego "jedna kobieta wysłałą i wygrała w czymś tam kilka tysięcy złotych, a jeden mężczyzna nie wysłał i zmarł" co jak co, ale śmiercią nie pozwolę się straszyć Evil or Very Mad Nie przesłałam tego łańcuszka dalej i jakoś żyję Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łańcuszki są feeeee...
Normalnie spam na gg ;]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak by nie spojrzec to tez jest lancuszek i jezeli go rozeslecie bedzie zasmiecal gg..
Powrót do góry
Stołek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 13:42   

...

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:35, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam wloczony text filter wiec i tak lancuszki do mnie nie dochodza czasem zadko sie zdarza, dzisiaj dostalam 3.. sciagnelam uaktualnienie i od tej pory 5 lancuszkow ktore mi wyslali nie dostalam
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 10:21   

Cytat:
Robert nie wysłał łańcuszka i zap*******ł go tramwaj, ale nie sądzę, aby to miało jakikolwiek związek z łańcuszkiem.

BUAHAHAHAHAH!!! Stare, ale jare ;>

W moim przypadku to jest tak, że jak ktoś mi wyśle łańcuszek, to blokuję. ;] I tym sposobem łańcuszków nie dostaję (te o Papieżu przemilczę, bo sytuacja wyjątkowa)
Powrót do góry
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja czasami wysylam lancuszki,ale tylko poto zeby zwrocic na siebie uwage jak mi sie nie chce gadac.Ze jeszcze "zyje" Very Happy Ale tylko takie lagodne jak "dostalej wesola zabe,zostales wybrany na przyjaciela" .Te "Tomek ma raka mozgo,za kazdy wyslana wiadomosc z tym lancuszkiem dostajemy od gg 1 groszy.Pomoz!" to juz przesada! Confused

Numer Gadu-Gadu
2064691
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie najbardziej te o papiezu denerwuja, gdyby to jescze byly madre lancuszki, a nie konczace sie np "jezeli nie wyslesz to nie masz serca" , "jezeli nie wyslesz to cie autobus potraci" ;/
Powrót do góry
Stołek
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 21:53   

...

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 24 Lut, 2006 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 18:28   

wiesz Stołku,ja znam inną osobe ktora mi wysłała łancuszka z takimi pieknymi kwiatami,[tzn to byl blog taki z łancuszkiem Wink ]przyjcielsko napisane z filozoficznymi [cenzura] oprostu tą osobe to tak mocno urzekla i mi wysłała.
o to chodzi tworcom łancuszka zeby urzec trescia i pod wplywem ekscytacji i urzeczenia czlowiek to rozsyła Neutral
Powrót do góry
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu