| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
wstydliwosc, a chlopak
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 05 Kwi, 2005 23:03   wstydliwosc, a chlopak

Podoba mi się pewien chłopak, zauwazyłam, ze on w jakis sposob stara sie do mnie "zagadac" znajduje byle jaki powod... i zawsze jak mowi to patrzy prosto w oczy, zreszta chyba dla wszystkich. Kiedy ja na niego spojze... raczej w jego oczy nie moge... jakos tak dziwnie se czuje ze trwa do sekunde od razu odrywam wzrok... nie wiem ale chyba sie wstydze.
Chciałabym jakos miec z nim lepszy kontakt ale jak sie przelamac?...
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 13:14   Re: wstydliwosc, a chlopak

Agnieszka napisał/a:
Podoba mi się pewien chłopak, zauwazyłam, ze on w jakis sposob stara sie do mnie "zagadac" znajduje byle jaki powod... i zawsze jak mowi to patrzy prosto w oczy, zreszta chyba dla wszystkich. Kiedy ja na niego spojze... raczej w jego oczy nie moge... jakos tak dziwnie se czuje ze trwa do sekunde od razu odrywam wzrok... nie wiem ale chyba sie wstydze.
Chciałabym jakos miec z nim lepszy kontakt ale jak sie przelamac?...

Też tak kiedyś miałam. ^.^
Na to nie ma sposobu, poprostu musisz się przełamać... Nikt Ci raczej nie powie jak, bo nie ma reguły. Wink
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 13:35   

Ciągle myśl ,,Jestem twarda, dam rade'' i napewno Ci się uda Smile Nie ma się czego bać trzeba sie tylko przełamać !
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak jak napisałay poprzedniczki nie ma na to sposobu! I to ty oże zrób ten pierwszy krok! Rozmawiaj z nim i przełam sie nie wsydź sie! Mów sobie że daszradę- to naprawdę pomaga Wink

Numer Gadu-Gadu
7060479
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też kiedyś tak miałam. Powiedziałam sobie wtedy - "To nie ma sensu! Zyję tylko raz, trzeba wykorzystać tę szansę, bo ta chwila nigdy się już nie powtórzy; będę żałować, że byłam taka, a nie inna." Podziałało Wink

Pozdrawiam,
Keśka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez tak mam Rolling Eyes Tylko ze ja sie mu nie podobam... Rolling Eyes Dzisiaj tak na mnie spojrzał....Ja sie szybko odwrocilam, spojrzalam znowu i juz nie patrzal,wiec mu sie nie podobam Rolling Eyes Eh,ciezkie to jest Razz Tylko,że Ty mas zo tyle fajnie,że on prawdopodobnie jest Toba zainteresowany,tez bym tak chciala Sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh chyba wiekszosc ludziow wie co to znaczy niesmialosc;] czasem jush poprostu tak jest ze przy osobie ktora nam sie podoba robimy glupie rzeczy lub nie mozhemy wydusic z siebie slowa:P tak jush chyba nas skonstruowano:P heh
pomysl sobie ze to tfoja zyciowa szansa ze musisz z nim gadac jak boisz sie ze zabraknie wam tematow to w domq sobie pomysl szybciej o czym mozhna by z nim pogaadac itd;)) bo jesli bedziesz go unikac to chlopak prawdopodobnie sie zniecheci bo pomysli ze go olewasz albo bedzie jeszcze bardziej zaciekawiony tfoja osoba:D(przeciez zakazany owoc smakuje najlepiej:P)
a i pamietaj zasade ze nigdy pierwsza nie mozhesz spuscic wzroq:D nie dawaj mu tej satysfakcji:DRazz heh pozdrawiam:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 18:12   

Nie trzeba się bać. Po pierwsze: chłopak cię nie ugryzie Po drugie nawet jeśli wyjdzie z tego jakas głupia sytuacja to nikt cie za to nie zbije, to będzie tylko wasza sprawa, no i co że się zarumienisz?!?! Po trzecie: A może ta sekunda więcej przeważy o tym co będzie do siebie czuć. Myśl tak: On poprostu jest miły, nie ma wobec mnie złych planów, nie ma się czego bać, muszę być silna i odważna. Tak jak Nasz ,,Lolek,, "Nie lękajcie się" Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No tak Aren ale jednak zawsze jest jakas obawa przed tym,że chłopak wyśmieje albo co.... Rolling Eyes Poza tym np. taka sytuacja chłopak starszy o 2 lata, nie wiesz nawet jak ma na imie,nic ale jest śliiiiiczny i wiesz,ze macie podobny charakter itp jak mozna tak po prostu podejsc do niego i powiedzieć "cześc"? Neutral Nie tak łatwo się nie bać,niestety Sad

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 20:13   

Dzieki ale wiecie co... ja to moze zostawie tak jak jest nie bede nic robila. W koncu od czego jest chlopak niech to on zagada jak cos.
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2005 14:40   

No jeśli chłopak cię wyśmieje tzn. że on nie jest dla ciebie. Aż w końcu któregoś dnia zrozumie swój błąd. (gdy dojrzeje) No i co że jest śliczny? tzn. żę masz mu się podlizywac nawej jesli się z ciebie nawala? powiedz mu -kretyn i daj sobie z nim spokój Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2005 15:06   

Aren napisał/a:
No jeśli chłopak cię wyśmieje tzn. że on nie jest dla ciebie. Aż w końcu któregoś dnia zrozumie swój błąd. (gdy dojrzeje) No i co że jest śliczny? tzn. żę masz mu się podlizywac nawej jesli się z ciebie nawala? powiedz mu -*nie wyrażaj się* i daj sobie z nim spokój Wink

A wyobraź sobie, że podchodzi do Ciebie laska, której nawet nie znasz i chce z Tobą porozmawiać, jak ze starym dobrym kumplem (albo chociaż spróbować). I co? Nie znasz jej, ale śmiech to częstsza reakcja (bo rzadko kto stoi i płacze, lol). Wink
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2005 15:16   

Po pierwsze to bym się zdziwił. Po drugie poczyłbym się wspaniale Mr. Green Zaprosiłbym ją gdzieś. np do pizzeri i tam byśmy się bliżej poznali Wink Ja bym się nie śmiał (a tym bardziej płakał ;p)
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 14:50   

Aren napisał/a:
Po pierwsze to bym się zdziwił. Po drugie poczyłbym się wspaniale Mr. Green Zaprosiłbym ją gdzieś. np do pizzeri i tam byśmy się bliżej poznali Wink Ja bym się nie śmiał (a tym bardziej płakał ;p)

Zastanawiam się, ile facetów tak mówi, a ile tak robi.

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przewaznie jest tak, ze wiecej jest tych, ktorzy tak mowia, a mniej co tak robia =]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu