Wiem ze taki temat jush byl ale nie chce i nie mam czasu szukac. MIanowicie gdzie najlepiej zalozyc bloga???
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2005 16:48
Zależy od tego czy masz dużo wymagania.
Ale jak chcesz to wejdź na blog mojego kumpla a on ma w linkach całą masę serwisów z blogami, adres jego bloga to www.pavciu55.mylog.pl (linki sa po prawej stronie jak cosik )
ponoć moderatorzy mają służyć przykładem czyli nie powinni nabijać tematów jeśli takie już były a ponadto powinni znać się na opcji wyszukaj
zwłaszcza jak wiesz że taki temat był?...
ja mam ponad 2 lata na blog.pl i uwazam ze jest najlepiej, wole blogi przy ktorych robieniu posluguje sie htmlem, bo w innych nie wszystko co bym chciala da sie zrobic
ownlog.com podobny troche do blog.pl ale woolno zmienia lay i dodaje noty..i płatny.Mylog.pl to wymiataa :] i stana na nogi choc ciagle te serwery zmieniaja
blog.pl-chyba najlepszy serwis,rzadko się psuje ale niestety aby zalozyc bloga trzeba byslac sms-a za 10 zł.
mylog.pl- tez fajny,niestety czesto nie chce chodzić :/
eblog.pl -tez fajny,ale czesto nie pasuja na niego fajne szbalony....
e-blog.pl-tak samo jak wyzej
tenbit,onet - do *tyłka* jednym słowem...mało opcji,debilne szablony....
ziomek-us-eee...idiotyczna nazwa portalu xD
Ja bardzo polecam myloga - http://www.mylog.pl ma dużo opcji, np. włąsny avatar i dział o mnie (na innych serwisach nie spotkałam się z takimi rzeczami).
Są też dodatkowe opcje, które niestety trzeba wykupić, ale ogólnie mylog jest bardzo dobrym serwisem .