Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 15:34 Miłość przez internet
Co o tym sądzicie? Jak dla mnie to istna głupota ale wiem że młodsi sie w takie coś bawia
Piszcie swoje opinie Dołączam jeszcze ankiete żeby było ciekawiej...
a ja nie zaznaczylam nic... bo wsumie zalezy jak na to patrzec... pamietam ze kiedys bawilam sie w te wszystkie chaty itd i wiekszosc osob wchodzi tam z nudow lub jakies stare zboczuchy:/ale przeciez wszystko sie mozhe zdarzyc... mozhe mozhna akkurat poznac tak jakiegos ksiecia z bajki<CO> chociaz mi siem nigdy to nie zdarzylo:( heh
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
tez znaznaczylam totalna glupota. Nie da sie zakochac w osobie, z ktora sie gada tylko na gg i nigdy nie spojrzalo jej sie na zywo w oczy z bliska. Mozna jedynie sie "zauroczyc"
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Najlepsze jest to jak nie wysyłają sobie fotek, a już się kochają. Ale nie dla wszystkich wyglad sie liczy Ale sam fakt.. miłość pzez ,,kabel" jest dziwna
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 18:15
dla mnie nie ma milosci przez internet
ale jest przyjazn
mam hm.. moze powiedziec ze dwoje/?/ przyjaciol
nie bede przytaczac kogo
osoba o ktora chodzi wie ze to wlasnie o nią = )
jedna 'przez internet' mialam do pewnego czasu, teraz juz nie jest 'przez internet' bo jest i rowniez na zywo .
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 09 Kwi, 2005 18:28
Hm...Ja po raz kolejny napiszę,że moim zdaniem miłości przez Internet NIE MA,ale może być przyjaźń tak jak mówiła Wierzba. Mam przyjaciółkę przez Internet-znamy się 2,5 roku i naprawdę-jak pokłócę się z kimś w realu,jej zawsze mogę się wyżalić i wiem,że nikomu nie wygada...Wiele razy bardzo mi pomogła...
A miłości nie ma...No bo jak można zakochać się przez kabelki?