(...) normalnie shocks !!!!!! i ze takcy ludzie chodza po Ziemi.
Szokiem jest jeśli ktoś wstawia w podpisie zdjęcie papieża i pisze takie rzeczy.
Agnieszko czy Ty chociaż raz słuchałaś co papież mówił? Może czas zdjąć te zdjęcie i najpierw posłuchać?
Mnie by zgasiło na miejscu Agi. ;>
Ja nic speszal nie widziałam, nie ma się czym chwalić...
Żeby nie robić Wam offtopa, to wyjaśnię tylko, o co mi chodziło. Nic nie mam do tematu czy postów. Skoro ktoś uważa, że dziwactwem jest wszystko, co jest inne niż on sam robi to niech uważa. Agnieszki post rzucił się w oczy, bo wstawia zdjęcie człowieka, który uczył miłości, szacunku i tolerancji do ludzi. Do wszystkich ludzi. W podpisie wstawia tekst, że będzie pamiętać Jego słowa i jednocześnie pisze "i ze takcy ludzie chodza po Ziemi." To może na stos wszystkich innych? Posty są i będą różne. Nie można na każdym kroku zastanawiać się czy nie piszemy czegoś "wbrew paieżowi" Lepiej, więc pozdejmować zdjęcia czy teksty o papieżu z podpisów, bo to może być czasem "niesmaczne" zestawienie.
I tylko na to chciałam zwrócić uwagę.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 13:28
To było wczoraj.... wracałam od znajomej no i widziałam ją... Była to taka gościówa ubrana jak na podwórek: t-shirt, rybaczki, porwane podkolanówki, buty szpilki i czapka z daszkiem..... BOSHE JAK TO WYGLĄDAŁO
A ja dzis w kosciele widziałam cos..eh brak słów.Facet z irem nażelownym kurtka dzins,rozchełstana koszula,dzinsy zmechacone z dziurami [takie nieby ladne,nieee ;]] i buty jakies takie z czubami.Byl z dziewczyna;balejaz,dlugie wlosy,dzinsowa kurtka z elementami futerka,baiłe bojowki i baiłe stringi i szpliki wiązane jakies takie baiłe
Ja na wielkanocnej rezurekcji widzialem dziewczyne, ktora miala szpilki, biale spodnie (gdzies do kolan), czarna kurtke, rozowa torebke, farbowane (jestem tego pewien) wlosy na blond z filotowymi pasemkami. Myslalem, ze rotfla na miejscu dostane.
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:37
tiaaa najgorsze ze ludzie ubieraja sie tak DO KOŚCIOŁA.
tiaaa najgorsze ze ludzie ubieraja sie tak DO KOŚCIOŁA.
Dokladnie, wtedy tej dziewczynie nawet ksiadz zwrocil uwage ]:->
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:50
Gabra - co takie bardzo dziwnego bylo w tym facecie?
Gabra - co takie bardzo dziwnego bylo w tym facecie?
IMHO chodzi o to, ze w takim stroju poszedl do kosciola =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~
w facecie pewnie nic
ja bym sie sama na takiego rzuciła
hyhy, nie zwarzajac ze to kosciol
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:56
A. Rozumiem.
F*ck sam mam pewien problem - za miesiac na komunie jade, na jakis chory, wielki zjazd rodzinny (a moje rodzina naprawde mala nie jest ;]) a w mej szafie tkwia wylacznie szerokie ubrania ;].
zadnego gandziolka ani innych ubran?
ojejku jak mi przykro (blehehehe)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:10
Wiem, co Papież głosił i to rozumiem. Ale to mnie strasznie zasmieszylo, a jak napisałam: ze tacy ludzie wogle chodza po zmiemi. Jeny przeciez to byl taki dopisek, bo to mnie bardzo jak mowilam zasmieszylo! przeciez nikomu nie zabraniam lazic tak! ]
sorki za offtop
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:34
panienka_wierzba napisał/a:
zadnego gandziolka ani innych ubran?
ojejku jak mi przykro (blehehehe)
Po egzaminach obiecalem sobie, ze do slbu w garniak nie bede wchodzil ;]