Lancuszki wszelkiego rodzaju traktuje jak kazdy inny spam. Nawet kilka razy bylem tak zdeterminowany, ze uzylem takiego fajnego programiku. Wysyla on do jednej osoby, iles tam wiadomosci z roznych kont (to ode mnie zalezy czy 100, 1000, 10000) o tej samej tresci. Dodatkowo jak zablokuje/zignoruje 5 to sie tworzy kolejne konto. Latwo sie domyslic co sie z kompem delikwenta dzieje Niestety po reinstalce systemu stracilem go i teraz wszedzie w necie poszukuje =[
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
noid ale mozna np ustawic se ignoranta zeby blokowal osoby z poza listy kontaktow i wiadomosci nie dochodza, poza tym ten program o ktorym mowisz nie zawsze dziala :d
Mozliwe, ale ja mialem szczescie, ze nikt takiej opcji nie ustawial i zawsze goscia 100% zalatwialem
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
mnie w kazdym razie spam denerwuje, wiec nikogo bym na to nie skazywala.. tak samo jak inni toleruja to ze ja nie lubie lancuszkow i nie wysylaja mi, ta samo ja bede dobra:d
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 12:48
nasty_girl napisał/a:
HeyaH i co z chlopakiem skonczylas bo wyslal lancuszka, czy tylko go postraszylas i odblokowalas?
Od blokowania na GG nie kończą się związki. :> 10 minut później był u mnie i jakoś było dobrze. ;] W każdym razie mam pewność, że nigdy nie dostanę od niego łańcuszka. ]:->
Cytat:
nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić.
Nie no, toż to jak prawdziwa Odlotowa Agentka! :> Fajnie... Z resztą niekoniuecznie musisz chodzić za rękę, możesz za nogę, głowę, za... ;P
Gabra (chodzi o 13) no mnie też to zastanawia... przeczytałam na onecie kilka stron wypowiedzi na ten temat, ale nic sensownego nie było...
nie utrzymuje bliższych kontaktów z chłopakami, czyli nie chodzę z nimi (za rękę) itp. Jednak uwielbiam się z nimi bić.
Nie no, toż to jak prawdziwa Odlotowa Agentka! :> Fajnie... Z resztą niekoniuecznie musisz chodzić za rękę, możesz za nogę, głowę, za... ;P
Wy ... WYy ... Tyy !! HEayaH Gabro ty jedna wy musicie mi to robie < wybucha płaczem >
Aaaa mi sie wszystko kojarzy to juz irytujace jest = = jeszcze to wesele glupie omawiam ... cytat dnia " jak to sie tam musi ruchać " takie teksty tya = = ;( ... < placze przytula sie do pierwszej lepszej osoby >
Nie no ale na serio huh ...
A tego co do tematu tyo ... ja tam tak nie blokuje za lancuszzki tez nie chyba ze sie powtarza powtarza powtarza a ja prosze i prosze
Aaa nie nie heyaH miala Gabrielen nick u temu tak napisalam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 19:42
a
bo ja i HeyaH to Gabriele jesteśmy obydwie :>
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:31
Kinga - ale nie ma to jak pas Sędziego Soplicy, z "gęstymi kutasami" ;] Na swój sposób wszystko może się kojarzyć.
A ja zła jestem, dlatego to robię, uhahaha! ]:->