| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
co zrobić z rodzicami??pomóżcie
Autor Wiadomość
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 18 Lut, 2005 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hummm... zastanawiam sie po co wogole pytalas sie taty... proponuje zalozyc bloga nic nie mowiac rodzicom ;] a jesli czujesz ze nie mozesz tak postapic to zapytaj sie o powod taty "dlaczego nie?" i pokaz tacie blogi swoich kolezanek...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3294374
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 19 Lut, 2005 19:26   

Francesc0 napisał/a:
i pokaz tacie blogi swoich kolezanek...

tutaj bym dlugo pomyslala, zanim pokazala. Razz
bo jak tam bedzie cos typu: "ojeju, on chce sie ze mna przespac, a ja nie wiem, czy sie zgodzic!" badz "jaka ja jestem ladna! mam super rozowe stringi i wszyscy sie za mna ogladaja!" czy tez "jeej, mam znow okres i poszlam do sklepu po tampony, a potem kupilam podpaski, i polazlam na pizze, i kupilam misia, i bylam tu i sram, a moi starzy to sa be" to jeszcze tatus bedzie mial uraz do blogow. Wink
ogolnie to radze zalozyc i nie pytac. Razz
Powrót do góry
Kloe Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mówiłam wcale, przecież twoi rodzice nie muszą wiedzieć o blogu.
U mnie o moim blogu wiedzą tylko 4 znajome , a reszta to netowe osoby Wink .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6478382
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej było wcale nie pytać... Ja założyłąm swojego i nikogo się nie pytałam.
Tata widzi jak na niego wchchodzę i nie ma nic przeciwko...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1826428
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, ale czy ty mówisz rodzicom o wszystkich rzeczach, które robisz w internecie? Jesli chcesz założyć bloga to zakładaj, skoro nie trzeba mieć zgody rodziców to nie widzę żadnego sensu w pytaniu się o to. Ja jedynie rozmawiałam z mamą, kiedy chciałam wykupić serwer, za który się płaci, a powiedziałam tylko dlatego, że w razie jak bym nie miała kasy na zapłacenie no to żeby mi dała lub pozyczyła.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 18:26   

Ja założyłam bloga(który już nie istnieje =P) bez wiedzy rodziców, i co, stało mi sie coś? NIE.
Moi starsi nawet nie wiedzą,że udzielam sie na tym forum, nie mówiąc już o tym,że nie znają mojego nr. gg Razz
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 17 Mar, 2005 18:52   

blackLady napisał/a:
Ja założyłam bloga(który już nie istnieje =P) bez wiedzy rodziców, i co, stało mi sie coś? NIE.
Moi starsi nawet nie wiedzą,że udzielam sie na tym forum, nie mówiąc już o tym,że nie znają mojego nr. gg Razz
U mnie jest identyko tylko że blodźek jeszcze ( Exclamation ) istenieje
Powrót do góry
aGa-) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2005 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ja zakładałam bloga to nawet do głowy mi nie przyszło, żeby pytać się rodziców. Co oni mają do tego? Marzenia są po to, żeby je spełniać, prawda? A skoro blog to twoje marzenie, to go po prostu załóż! Smile
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2005 19:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mamo... Ratuj...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Kwi, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po co ci zgoda ojca.. to jest twoja sprawa co robisz na necie (o ile nie wchodzisz na strony od lat 18.. lol i takie tam :d) ale blog jest tylko forma pamietnika.. czy jak bys chciala pamietnik pisac tez bys tate pytala? po prostu zaloz i prowadz
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu