| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
do czego jestescie zdolni?
Autor Wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 16:44   do czego jestescie zdolni? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten temat to bardziej chyba kierowany do dziewczyn chociaz i chlopakom zdarzaja sie sceny zazdrosci Very Happy
zastanawia mnie do czego jestescie zdolni dla swej "milosci"(tzn ukochanej/ego) Question a mozhe co bylibyscie sklonni zrobic rywalce/owi ktory kcialby odbic wam partnera/ke Question albo co robicie kiedy strasznie podoba wam sie ktos a okazuje sie ze on/a ma kogos innego na oku lub jest jush z kims zwiazany/aConfused:albo jesli ktos was zostawi dla kogos innego Question

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 18:48   

Jezeli moj obiekt uczuc wybral by innego, to dal bym sobie spokoj, poniewaz to oznacza, ze mnie nie kocha.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dokładnie tak. Sama teraz tak mam. Wybrał inną a ja nie mam nic do tego. Poprostu to Jego sprawa. A ja nie bede miedzy nimi mącic wyłącznie dla mojej przyjemności, bo to nie o to chodzi. Poprostu dałam sobie spokój. Jak nie ten to może ktoś inny. Kiedyś..
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 21:18   

Jak znam siebie to po pierwsze bym sie rozryczała ... lol
potem bym zrobila awanture...hie hie... no moze przesadzam ale bym "pogadala" z tym kims kto chce mi odbic chlopaka. A jelsi chlopak by zostawil mnie dla innej bym pewnie sie rozryczala... eh o taka juz jestem, ale potem bym sobie uswiadomila ze ten chlopak nie jest tego wart wiec bym go miala geboko gdzies...
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 21:20   

Jezeli mi by zalezało to bym mu starała sie uswiadomic ze zrobił ŹLE
no ale ta osoba nie byłaby warta mnie wiec dalbym po ryju i papa! ;]
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ufam mojemu facetowi i nie mam wiekszych powodow do zazdrosci.. czasami powiem ze mnie denerwuje jak do niego jakas kolezanka pisze czy cos, ale to nic duzego i rozmowa mozna wszystko zalatwic..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja miłość raczej mnie nie zdradza;) Ale gdyby juz to tę osobe która mi sie tu prubuje zakoachać w moimim naj naj to chyba bym rozszarpała i spróbowałabym na nią ,,nasłanie" ^^
M

Numer Gadu-Gadu
7060479
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ktos moze sie zakochwiac, najwyzej bede troszke zazdrosna, ale wtedy chlopak dalby mi pewnie do zrozumienia ze nic do niej nie czuje i nie bylo by powodu do martwienia sie, gorzej by bylo jak by to on mnie zdradzil, a on by tego nie zrobil..
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 22:14   Re: do czego jestescie zdolni? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sloneczko napisał/a:
ten temat to bardziej chyba kierowany do dziewczyn chociaz i chlopakom zdarzaja sie sceny zazdrosci Very Happy
zastanawia mnie do czego jestescie zdolni dla swej "milosci"(tzn ukochanej/ego) Question a mozhe co bylibyscie sklonni zrobic rywalce/owi ktory kcialby odbic wam partnera/ke Question albo co robicie kiedy strasznie podoba wam sie ktos a okazuje sie ze on/a ma kogos innego na oku lub jest jush z kims zwiazany/aConfused:albo jesli ktos was zostawi dla kogos innego Question

Jesli zostałabym zdradzona nie wybaczyłabym ... oj nie Smile powiedzialabym " w takim razie spieprzaj " i tyle biggrin
Zazdrosna jestem potwornie wiec huh zawsze ciezko mi sie znosi rozne rzeczy biggrin

Rywalce ? gdyby chciala odbic ? Mhm ... nic biggrin ... jesli facet mnie kocha to nie uda jej sie odbic a jesli nie to po co mi taki facet ?
Jesli ktos mi sie bardzo podoba a jest zwiazany ... godze sie z losem biggrin ... i zostaje na poziomie przyjazni ...
jesli nie jest zwiazany to dzialam biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha i sloneczko uwierz mi ze faceci tez potrafia byc bardzo zazdrosni.. chociazby pare dni temu jak kolega zadzwonil do mnie sie wyzalic.. ile sie nasluchalam i natlumaczylam ze tylko kolege rzucila dziewczyna;p
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 22:59   

ja jestem zdolna do:
wymyślenia całej histori chodzenia na pseudokółko dziennikarskie
czekania dwie godziny po lekcjach we wtorki i godzine w czwartki aby kończyć o tej co on
rozmawiania na gg z jego dwoma przyjacielami burakami
konieczności napisania pseudoartykułu akurat o jego zespole
napisania na serio tego artykułu na podstawie informacji wyciągniętych od koleżanek
zaprzyjaźnienia sie z kretynką z ich klasy
pożyczania drukarki z faxem od sąsiada aby wysłać fax do przyjaciela ukochanego
pójścia na total nudny koncert w filharmoni olsztyńskiej bo może on tam będzie
śledzenia go 3 razy w tygodniu autobusem na drugi koniec miasta
chodzenia na rekolekcje
kupienia sobie koszulki z muzykiem
mam mówić dalej?
nauczenia sie na pamięć ich planu lekcji
słuchania kultu
znania na pamięć całej dyskografii metallicy
hm... zmarnowania 7 miesięcy na totalne bzdury które of kors sie nie powiodly:)
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 23:06   

fajno
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 23:16   

wow... kradziejka daj se spokoj.
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 23:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm no nie wiem... to ja wam moge tylko pozazdroscic ze potraficie tak szybko odpuscic:Pi powiedziec sobie STOP:/bo ja jak jush wiecie nie jestem 1,5 miecha ze swoim chlopakiem ale ostatnio siem dowiedzialam ze znalazl sobie jush jakas laske na moje miejsce (tzn narazie sie chyba poznaja:/) no i ja poprostu mam znof duzy problem...bo gdyby byl sam to looz da sie to przezyc ale jak ja ich razem zobacze to nie recze za siebie;( dlatego zastanawiam sie jak zniechecic laske do niego<co> pozdrawiam:)

Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kradziejka i tak jest najlepsza..
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu