| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Miłość przez internet

Co sądzisz o miłości przez internet?
Totalna głupota
54%
 54%  [ 12 ]
Fajna zabawa
45%
 45%  [ 10 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
*Lenka* Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dla mnie to totalna głupota Rolling Eyes nie mam czasu zeby gadac z kims kogo kompletnie nie znam i jeszcze jak do mnie pisze robi z siebie super idiote roku. Pozatym teraz nawet nie mam czasu żeby gadać z qmplami/qmpelami (to wszystko przez _jumpowanie_)

~~I"m not so bad, once you get to know me.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1961457
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

E tam ... zawsze da sie jakos rozplanowac czas i znalezc go na wszytsko Smile

Ja mam mase zajec ... i jakos sobie radze wiele osob sie dziwi jak to robie heh Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:01   

*Lenka* napisał/a:
dla mnie to totalna głupota Rolling Eyes nie mam czasu zeby gadac z kims kogo kompletnie nie znam

Chciałbym zauważyć, że mówimy o miłości przez Internet. A chyba nie zakochujemy się w kimś, kogo "kompletnie nie znamy", co nie? Confused
Powrót do góry
magik1 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja poznałem moją dziewczyne przez internet mieszkamy od siebie 200km , kilka razy się spotkaliśmy i jesteśmy razem ze sobą od 80 dni Smile
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

blackLady napisał/a:
Ja tak jak Bambi zaznaczyłam ''fajna zabawa''. Czasami niezłe jajca są, ale nigdy nie można tego brać do serca, bo sie można ładnie rozczarować....

A jeśli przeciwna strona strona weźmie to sobie do serca? Nic dla Ciebie nie znaczy, że krzywdzisz drugą osobę bawiąc się jej uczuciami?
Zaznaczyłam Totalna głupota.
Jednak dla mnie są dwa rodzaje takiej miłości.
1. Miłość tylko w necie i ludzie nigdy nie spotkają się - Miłość do grobowj deski na monitorku - Totalna głupota
2. Ludzie poznają się w necie, ale dalsza znajomość rozwija się w realu. - OK

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli o mnie chodzi to jestem tak po środku. Nie jest to głupota oraz nie można traktować tego jako zabawę zwłaszcza czyimś kosztem. Lubię tak pogadać z kimś kogo nie znam (zwłaszcza jeśli jest to osoba płci przeciwnej), ale trzeba tę osobę traktować najwyżej, jak dobrego znajomego. Miłość przez internet nawet jesli się pojawi to nie potrwa długo, chyba, że te osoby się spotkają. Ale przecież praktyka odbiega daleko od teorii Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiekszosc ludzi wchodzi na chata zeby zabic czas np na nudnej lekcji informatyki;]no i nie da siem tyz ukryc ze szerzy siem tam sponsoring;]yyy... a ilu ludziow bierze to na powaznie Question trudno powiedziec... ale te pogawedki sa jakies takie sztywne i monotonne "jak masz na imie? ile masz lat?czym sie interesujesz?" po czasie przestaje to bawic... ale jesli ktos pozna na chacie kogos fajnego i zacznie sobie z nim gadac czesciej i pozniej bedzie dochodzilo do spotkan to milosc czemu nie;] ale bez sensowne jest mowienie ze chodzi sie z kims kto mieszka 1000km od nas i nawet sie go nei widzialo;]

Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:12   

he he pamiętam...jak pare panien mnie zagadało z jedynego powodu...ze miałem dostępny status...i pytania były jak powyżej...
niestety po paru minutach nie rozumiały o czym do nich mówie biggrin
zadały za duzo pytań dotyczących wyjaśnień :>
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jak na czacie siedze mam privy wyloczone bo mnie wkurzaja jak pisza i co chwile pytania "jak masz na imie, ile masz lat, skad jestes" i gadam tylko na ogole ze znajomymi .. i wrogami hyhy:)
Powrót do góry
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prawdziwa love przez neta..? - to chyba jakis dżołk Wink
Ale flirt (nawet dłuższyyyy) to rzeczywiście fajna zabawa. I nie musisz sie martwić wyglądem i innymi przyziemnymi sprawami. Zreszta ludzie na neciku sa zwykle milsi niż ci znani nam z widzenia.
Powrót do góry
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no bo na necie nikt nie zna tfojej prawdziwej twarzy i pozostajesz anonimowym czlowiekiem;] zazwyczaj jest sie tyz smielszym i mowi rzeczy ktorych napewno nie powiedzialoby sie w realu... dlatego jest o wiele latwiej tam sobie flirtowac niz podejsc do dziewczyny czy chlopaka i pytac o takie rzeczy Neutral

Ostatnio zmieniony przez sloneczko dnia Sro 13 Kwi, 2005 14:36, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sloneczko moze i jest latwiej ale tego nie mozna nazwac miloscia.. mozna tak sie umowic peirwszy raz np, ale nie na dluzsza mete..
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 23:19   

na dłuższą mete. nie to juz chyba zostało wyjaśnione nie potrzeba powtarzać..to oczywiste ze nie istenieje miłoś w 100% internetowa...to bujda jak miłość platoniczna...(w kazdym razie w niedogłębnym tej frazy znaczniu [czyli powrzechnym] dokładniejsze istenie i to nader często)
Powrót do góry
Dominiśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 29 Kwi, 2005 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewierze w MIŁOŚĆ przez internet...
Chyba ża pozna się chłopaka/dziewczyne,ze swojej miejscowości przez gg... czata... To tak.. Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5703571
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu