dla mnie to totalna głupota nie mam czasu zeby gadac z kims kogo kompletnie nie znam i jeszcze jak do mnie pisze robi z siebie super idiote roku. Pozatym teraz nawet nie mam czasu żeby gadać z qmplami/qmpelami (to wszystko przez _jumpowanie_)
_________________ ~~I"m not so bad, once you get to know me.
Ja tak jak Bambi zaznaczyłam ''fajna zabawa''. Czasami niezłe jajca są, ale nigdy nie można tego brać do serca, bo sie można ładnie rozczarować....
A jeśli przeciwna strona strona weźmie to sobie do serca? Nic dla Ciebie nie znaczy, że krzywdzisz drugą osobę bawiąc się jej uczuciami?
Zaznaczyłam Totalna głupota.
Jednak dla mnie są dwa rodzaje takiej miłości.
1. Miłość tylko w necie i ludzie nigdy nie spotkają się - Miłość do grobowj deski na monitorku - Totalna głupota
2. Ludzie poznają się w necie, ale dalsza znajomość rozwija się w realu. - OK
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 20:36
Jeśli o mnie chodzi to jestem tak po środku. Nie jest to głupota oraz nie można traktować tego jako zabawę zwłaszcza czyimś kosztem. Lubię tak pogadać z kimś kogo nie znam (zwłaszcza jeśli jest to osoba płci przeciwnej), ale trzeba tę osobę traktować najwyżej, jak dobrego znajomego. Miłość przez internet nawet jesli się pojawi to nie potrwa długo, chyba, że te osoby się spotkają. Ale przecież praktyka odbiega daleko od teorii
wiekszosc ludzi wchodzi na chata zeby zabic czas np na nudnej lekcji informatyki;]no i nie da siem tyz ukryc ze szerzy siem tam sponsoring;]yyy... a ilu ludziow bierze to na powaznie trudno powiedziec... ale te pogawedki sa jakies takie sztywne i monotonne "jak masz na imie? ile masz lat?czym sie interesujesz?" po czasie przestaje to bawic... ale jesli ktos pozna na chacie kogos fajnego i zacznie sobie z nim gadac czesciej i pozniej bedzie dochodzilo do spotkan to milosc czemu nie;] ale bez sensowne jest mowienie ze chodzi sie z kims kto mieszka 1000km od nas i nawet sie go nei widzialo;]
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:12
he he pamiętam...jak pare panien mnie zagadało z jedynego powodu...ze miałem dostępny status...i pytania były jak powyżej...
niestety po paru minutach nie rozumiały o czym do nich mówie
zadały za duzo pytań dotyczących wyjaśnień :>
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 15:36
ja jak na czacie siedze mam privy wyloczone bo mnie wkurzaja jak pisza i co chwile pytania "jak masz na imie, ile masz lat, skad jestes" i gadam tylko na ogole ze znajomymi .. i wrogami hyhy:)
Prawdziwa love przez neta..? - to chyba jakis dżołk
Ale flirt (nawet dłuższyyyy) to rzeczywiście fajna zabawa. I nie musisz sie martwić wyglądem i innymi przyziemnymi sprawami. Zreszta ludzie na neciku sa zwykle milsi niż ci znani nam z widzenia.
no bo na necie nikt nie zna tfojej prawdziwej twarzy i pozostajesz anonimowym czlowiekiem;] zazwyczaj jest sie tyz smielszym i mowi rzeczy ktorych napewno nie powiedzialoby sie w realu... dlatego jest o wiele latwiej tam sobie flirtowac niz podejsc do dziewczyny czy chlopaka i pytac o takie rzeczy
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Ostatnio zmieniony przez sloneczko dnia Sro 13 Kwi, 2005 14:36, w całości zmieniany 2 razy
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:11
sloneczko moze i jest latwiej ale tego nie mozna nazwac miloscia.. mozna tak sie umowic peirwszy raz np, ale nie na dluzsza mete..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 23:19
na dłuższą mete. nie to juz chyba zostało wyjaśnione nie potrzeba powtarzać..to oczywiste ze nie istenieje miłoś w 100% internetowa...to bujda jak miłość platoniczna...(w kazdym razie w niedogłębnym tej frazy znaczniu [czyli powrzechnym] dokładniejsze istenie i to nader często)