Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 19:47
kradziejka napisał/a:
ja jestem zdolna do:
wymyślenia całej histori chodzenia na pseudokółko dziennikarskie
czekania dwie godziny po lekcjach we wtorki i godzine w czwartki aby kończyć o tej co on
rozmawiania na gg z jego dwoma przyjacielami burakami
konieczności napisania pseudoartykułu akurat o jego zespole
napisania na serio tego artykułu na podstawie informacji wyciągniętych od koleżanek
zaprzyjaźnienia sie z kretynką z ich klasy
pożyczania drukarki z faxem od sąsiada aby wysłać fax do przyjaciela ukochanego
pójścia na total nudny koncert w filharmoni olsztyńskiej bo może on tam będzie
śledzenia go 3 razy w tygodniu autobusem na drugi koniec miasta
chodzenia na rekolekcje
kupienia sobie koszulki z muzykiem
mam mówić dalej?
nauczenia sie na pamięć ich planu lekcji
słuchania kultu
znania na pamięć całej dyskografii metallicy
hm... zmarnowania 7 miesięcy na totalne bzdury które of kors sie nie powiodly:)
Genau. Ja podobnie. Ale w moim przypadku to dalo rade ;p
Ja jestem zdolna do:
przesiadywania calego dnia na miescie, zeby zwiekszyc prawdopodobienstwo spotkania go,
chodzenia na sks'y (z czego warto dodac, ze ja nienawidze w-f'u) tylko dlatego, ze potem moglam isc za nim,
chodzenia wkolko, przesiadywania na jednej oblesnej lawce, przypadkowo tuz obok jego domu,
chodzenia z psem 5 razy dziennie na spacer,
przepytania wszystkich chlopakow jakich znalazlam na gg i ktorzy byli z mojego miasta i z jego rocznika, czy go znaja i czy daliby mi jego nr. kom,
'zaprzyjazniania' sie z jednym dziwkiem, zeby otrzymywac o nim swieze informacje
zapisania sie na trzy kolka teatralne (moze a noz na jedno z nich chodzi)
zapisania sie na kurs tanca,
zapisania sie na kurs niemieckiego (z czego na jeden juz chodze),
cotygodniowego chodzenia do pizzerii w domu kultury gdzie akurat przypadkiem dziala teatr, gdzie on gra,
chodzenia 2 razy w niedziele do kosciola ( to juz szczyty ;])
przypadkowego wchodzenia nie do tej sali,
chodzenia do sklepu po bulki trzy ulice dalej niz powinnam,
nauczenia sie na pamiec jego nr gg i nr kom, bo moglby sie przypadkowo zmazac i co?
perfidnego sledzenia go (to bylo glupie),
obowiazkowego slania esek,
obowiazkowych rozmow na gg,
nieudanych prob wywalenia go z domu,
przeryczanych wieeelu nocy,
zabazgrania calego pamietnika tylko o nim,
symulacji choroby, zeby nie isc do szkoly, bo on idzie dopiero na popoludnie i caly dzien bylby na gg,
hmm... w koncu poznania sie z nim i szczerej rozmowy w cztery oczy,
przymykania oczy na to, ze gra z jakas laska trzymajac sie z nia za reke ('to tylko scena, gra aktorska')
zarwania 7 nocy pod rzad zeby byc na wszystkich dyskotekach na ktorych on jest,
tesknoty,
czekania,
zagluszania w sobie uczuc, zeby nie powiedzial ze jestem histeryczka
wmawiania sobie, ze ta szwajcarka, to tylko jego dobra kumpela, nikt wiecej...
cdn, zobaczy sie z czasem co dalej
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 19:55
iska "przesiadywania calego dnia na miescie, zeby zwiekszyc prawdopodobienstwo spotkania go,
chodzenia na sks'y (z czego warto dodac, ze ja nienawidze w-f'u) tylko dlatego, ze potem moglam isc za nim"
czy wy sie nie mozecie normalnie umawiac z facetami, czy jak nie pojdziesz na cos czego nie lubisz to co oni dla was czasu miec nie beda? ja tego jakos nie rozumiem ? chodzic do miasta zeby go spotkac? to nie umawiacie sie tylko przypadkowo spotykacie?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 19:57
o matko =]
ale rzecyz odpieprzacie =D
mi sie tam zazwyczaj kilka/kilkanascie razy dziennie wydaje ze widze kogos kim nie ejst : >
szczególnie będąc na spacerze w parku (samotnie) w środku śnieżycy w zimie, idąc za kims kto okazal sie eee nie wiem kim nawet
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 20:07
nasty_girl napisał/a:
iska "przesiadywania calego dnia na miescie, zeby zwiekszyc prawdopodobienstwo spotkania go,
chodzenia na sks'y (z czego warto dodac, ze ja nienawidze w-f'u) tylko dlatego, ze potem moglam isc za nim"
czy wy sie nie mozecie normalnie umawiac z facetami, czy jak nie pojdziesz na cos czego nie lubisz to co oni dla was czasu miec nie beda? ja tego jakos nie rozumiem ? chodzic do miasta zeby go spotkac? to nie umawiacie sie tylko przypadkowo spotykacie?
hehe, lol ;D
No patrz, jak go nie znalam to najpierw musielismy sie poznac, nie A w trakcie opracowywania planu na czym bysmy (znaczy na jakich zajeciach) sie poznac musialam go zobaczyc ^^ Zreszta jak ktos nie jest tak szurniety jak np ja to tego nigdy nie zrozumie =D Zreszta dalo mi to duzo i t teraz ten czas 'sledzenia' wspominamy bardzo milo =] Chociaz faktem jest ze to bylo cholernie dziecinne =)
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 20:19
Oj ja z zazdrości nieźle sie posunęłam .... za daleko .... napoczątku była to niezła zabawa a później koszmar .... chłopak ze mną zerwał ... ale w szczegóły nie wnikam choć wiem że to moja wina :/
mi sie wydaje ze kazdy chyba mial taki okres(tzn przezywal taka szalona mlodziencza milosc)i bawil sie w takie podchody:P hee ale zazwyczaj jest tak ze tej osobie obserwowanej sie to nie podoba i zniecheca... ja siem o tym przekonalam jush kiedys kiedys;) ale zawsze kce sie wiedziec o ukochanej osobie jak najwiecej.. to jush jest poprostu ludzka ciekaffosc:D
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:16
A ja mialam taki okres... i sie ciesze, przezylam wiele milych chwil. A dzieki temu mam teraz wspanialego faceta. A zaczelismy sie wlasnie tak poznawac =]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:22
u mnie to by nie mialo szans.. znaczy jak mi sie ktos podobal to nie tak jak wy podchody robilam tylko bylam glupia (chociaz nie zawsze mi to na zle wychodzilo) i wolalam podejsc i pogadac..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 23:14
mnie tam by takie podchody schlebiały...a już szczególnie przez kogoś kto by mi sie podobał...oczywiscie istnieje granica zdrowego rozsądku..obie panny co to opisały takie przeszpiegi to lekka przesada..i wyszła groteskowo