W czerwcu moja siostra urządza 18-stkę. Robi w klubie i zaprosiła dużo osób. Niestety nie wie co chce dostać, a ludzie sie dopytują. Moze wy macie jakieś pomysły?
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:28
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:44
bo zwykle sie takie dostaje
brat dostał 'różowy kąplet łazienkowy: pojemnik na mydło, szczoteczke, kubek grzebien, szczotke a to wszystko w ekskluzywnej przeźroczystej kosmetyczce w różowe kropki" : >
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:45
Justka... jesli zjawie sie na 18 twojej siostry a mysle ze tak bedzie .. to wiesz wczesniej polazimy po sklepach... ale zlozymy sie z dziewczynami na jakis taki wiesz nie pierdulkowaty ale taki przydatny i fajny
zreszta ty najlepiej znasz swoja siostre wiec powinnas wiedziec jakie ma marznia.
Albo jak mowi WIerzba jakies takie smieszne rzeczy.
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:49
na 18 to śmieszne
takie najlepsze
18 urodziny ma sie pamiętać przez cale zycie nie?
noi nie zapominajcie o 18 batach po duupie, najlepiej skorzanym paskiem : >
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:51
justynka007 to co twoja siostra zaprasza ciebie wraz z kolezankami?
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 22:03
Ee dla mnie wogole prezenty na urodziny sa glupie (przynajmniej od przyjaciol itp, bo od rodzicow czy od dziadkow, to juz taka opiekuncza tradycja ;]]).
18 zamierzam spedzic tak samo jak zawsze - z dziewczyna w kinie/spacerze. :]
Ale mam jeszcze cale dluuugie 1,5 roku ;]