No zależy ile masz lat i jaką masz wielkość penisa w czasie wzodu.
Jeżeli jesteś w wieku 13-17 nie powinieneś się martwić, cały czas jeszcze rośniesz i dojrzewasz.
Napletek powinien zacząć się obsuwac gdzieś w wieku 18-20
Zakładam że masz gdzieś około 14 lat więc nie powinieneś się tym zamartwiać.
wbrew pozorom czasem dziewczyny maja duze doswiadczenie
a po 2 to zalezy czasem nie jest to latwe i nawet boli jak chcesz sciagnac z napletka czesto sie tak dzieje u chlopow podczas dojrzewania
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:58
Nie masz powodu do zmartwien. To normalne.
Mozesz sie obrzezac, ale nie polecam raczej ;].
Mozesz tez to olac, co uwazam za genialny pomysl ;].
Jeśłi można to poruszę tu też mój drugi,podobny problem....Czasem gdy dotykam żołędzia odczuwam lekkie szczypanie...Dość trudno mi się mówi o tych sprawach więc byłbym wdzięczny gdybyście się nie śmiali. I wracajac do problemu to czy to normalne?????
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 22:10
robert niestety facetem nie jestem i nie znam sie na tym, moj sie na cos takiego nie skarzym no ale to przeciez nie oznacza ze nie moze sie zdarzyc.. moze ci chlopcy pomoga
Jeśłi można to poruszę tu też mój drugi,podobny problem....Czasem gdy dotykam żołędzia odczuwam lekkie szczypanie...Dość trudno mi się mówi o tych sprawach więc byłbym wdzięczny gdybyście się nie śmiali. I wracajac do problemu to czy to normalne?????
Tak jest to najzupełniej normalne
nie ma się czym przejmować.
W wieku dojrzewania mogą się dziać cuda z twoim ciałem więc nie przejmuj się tak