na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą
Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 10:07
Ant0n napisał/a:
Ee dla mnie wogole prezenty na urodziny sa glupie (przynajmniej od przyjaciol itp, bo od rodzicow czy od dziadkow, to juz taka opiekuncza tradycja ;]]).
Tradycja dofinansowywania solenizanta?
Moje rodzeństwo na 18-tki dostali same pokręcone rzeczy. Jeden brat otrzymał śliniaczek, drugi smoczek, potem jakieś płyty i pierdoły. Ale właśnie rzeczy najśmieszniejsze najlepiej się wspomina, więc warto "zaszaleć" i kupić siostrze coś śmiesznego, zabawnego.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 14:26
Holy Knight napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą
Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać
czy idealistka? ja bym chciała dostać coś [cenzura] głupiego zamikst przydatnego
przydatne rzeczy dostane od rodzinki (od rodziców juz wiem, bede mogla zrobic impreze urodzinowa i wykupią mi szkolenie na prawo jazdy) itp.
Od znajomych wolałabym głupoty.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
no bo taka chyba jush jest tradycja ze 18-tka to dzien wkraczania w doroslosc i trza to zapamietac do konca zycia i wymyslec cos zwalowego:D dlatego zazwyczaj robi sie glukowate smieszne prezenty (u nas najczesciej zdarzaja sie lalki dmuchane itd hee) wiec najlepiej zlozyc sie na cos smieszneg fajnego i niezapomnianego;) ostatnio na 18-tke qmplowi siostra zamowila striptiz hehe
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 15:54
Tak, justke siostra zaprasza wraz z kolezankami zeby Justynie bylor azniej. Bo tam beda sami starsi.
Ej a wiecie co ze ten pomysl z rybka jest zajefajny. JEszcze dopiszemy chmurke: spelnie twoje trzy zycczenia. Oczywisnie an akwarium . i git.
Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 16:02
ja u mojego brata na 18 byłam
nie bylo wiele ludzi
bylam sama, bez zadnej kolezanki (moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)
noi bawilam sie dobrze z tymi'starszymi'
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 16:28
Ant0n napisał/a:
18 zamierzam spedzic tak samo jak zawsze - z dziewczyna w kinie/spacerze. :]
To która to już będzie Twoja 18?
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:28
striptizerka to nie byl dobry pomysl...bo ładna to ona wogule nie była...nawet nago
choc z drugiej strony jeden z trzech solenizantów był tak wstawiony ze jemu to chyba było wszytko jedno i sie dobrze bawił...potańczył pobawił :>
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:31
panienka_wierzba napisał/a:
(moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)
ale ci dobrze 18 mojej siostry wygląda jeszcze lepiej:P ona jej chłopak przyjaciółka przyjaciel ja i zdechła karpatka którą upiekli rano czyli 4 godziny siedzenia przy stole jak na stypie
To nie tak, ze u mojej siostry bedę tylko ja i moje kolezanki. Tam będzie bardzo dużo ludu. Wszyscy po 17, 18 lat.
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 19:41
Agnieszka napisał/a:
Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.
Moja kuzynka też to ma. xP
PS. Brat dostał jeszcze płytę pt. "30 największych seks-przebojów!". Hm...