CHoliewa ... a u mnie na liscie gg ( 321 osob ) wyludnienie = = dostepne sa ze 3 - 4 osoby ... a zazwyvczaj z 20 - 40 było <rotfl> dla mnie to lepiej ...
To chyba z powodu pogody examow matur etc etc ...
Bosh boje sie boje ... = = ale < spiewa > Hej kobieto po co ten płacz :>
a ja jakos od wczoraj od 23 do dzisiaj rana 8.30 posiedzialam na necie, potem prysznic, o 9 chlopak do mnie przyszedl, i w sumie caly czas jestem na nogach nie mam czasu pojsc spac, i pewnie dzisiaj powtorka.. :d
Ja swego czasu mialam gorący tydzien = = łacznie przez 7 dni i nocy spałam moze z 5 godzin ... nie wiem jak ja to wytrzymałam jeszcze mialam energie na keybord na breaka biegi rower i rolki ... ciekawe ... ale podczas zajec ... jak stałam przy sztaludze to zmeczenie dalo o sobie znać
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 12:16
Obudzilas mnie... ;( ;( ;( A snilam o zoltym teletubisiu... nigdy Ci tego nie wybacze! ;(;(;(
Tak w ogole to tez w nocy nie spalam, ale nie wpadlam na to, by wejsc na kompa :> I tak by nikogo na gygy nie bylo Wiec ogladalam tv (i cud, znalazlam kanal bez napalonych panienek :>)
HeyaH na pewno znajdzie sie pare osob ktore siedza nocki przed kompem i by byly na gg.. :d u mnie duzo siedzi codziennie ktos taki sie znajdzie, w weekend szczegolnie wiec jak cos mam z kim pogadac..
i zawsze pozniej jakos tak o 3-4 znajomi z imprez wracaja;p
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 19:18
nasty_girl napisał/a:
HeyaH na pewno znajdzie sie pare osob ktore siedza nocki przed kompem i by byly na gg.. :d u mnie duzo siedzi codziennie ktos taki sie znajdzie, w weekend szczegolnie wiec jak cos mam z kim pogadac..
i zawsze pozniej jakos tak o 3-4 znajomi z imprez wracaja;p
Nie u mnie poza moim rodzeństwem by na 100% nie było nikogo. Ale fajne filmy widziałam
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 19:38
Filmy o jakze ciekawej tematyce ? hehe ty erotomanko!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 19:43
Agnieszka napisał/a:
Filmy o jakze ciekawej tematyce ? hehe ty erotomanko!
Ja napisałam wcześniej:
Cytat:
(i cud, znalazlam kanal bez napalonych panienek :>)
Jedno to była jakaś komedia, potem horror, chwilę oglądałam Vivę... a na końcu jakieś pierdoły na Discovery o trójkącie bermudzkim. I tak o godzinie 7:00 poszłam spać :]