| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
jak odradzić .......
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 19:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale niestety wieksza czesc samobojcow osiaga swoj cel.. znalam 2 takie osoby.. i niestety im sie udalo..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 00:11   Re: jak odradzić .......

altruista napisał/a:

Anton - co ci przeszkadza napisac 'ogrish.com'? albo 'rotten.com'? Normalne strony, tylko o niecodziennej tematyce. Swoja droga - nie polecam. Osoby o slabszych zoladkach moga nie wytrzymac, a reszta sie znudzi.

Nie chce robic ToJi problemow, nie chce tez czuc sie winnym za uzaleznienie od tego typu witryn ;]
Ja niestety sie uzaleznileznilem przez pewien czas. Ogladalem gore filmki, zmasakrowane trupy, ciagle o nich myslalem o_O ale juz mi minelo ;o
Powrót do góry
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 00:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

altruista mogłeś sobie te adresy odpuścić...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 00:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja obejrzalam kilka zdjec i mam juz dosyc.. a mialam zamiar zaraz isc spac..
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 07:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
I hereby affirm, under the penalties of perjury pursuant to 28 U.S.C 1746, that I am at least 18 years old AND agree to the terms and conditions and want to enter Ogrish.com at my own risk

If you do not agree with the terms and conditions or you are below 18 years old, please LEAVE

to + na oko 5stronnicowy regulamin znajduje sie na wejsciu do ogrish.com

Cytat:
The soft white underbelly of the net, eviscerated for all to see: Rotten dot com collects images and information from many sources to present the viewer with a truly unpleasant experience.

to na rotten.com

so what's the problem? Osoby niepelnoletnie na ogrish nawet nie moga wejsc, na rotten sa ostrzezone o tym ze zawartosc bedzie, hmmm, nieciekawa.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 10:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

altruista pamietaj o tym ze nie kazdy zna angielski a niektorzy sie ucza krotko i moge nie zrozumiec tego co tam pisze..
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 10:31   

nasty_girl napisał/a:
altruista pamietaj o tym ze nie kazdy zna angielski a niektorzy sie ucza krotko i moge nie zrozumiec tego co tam pisze..

Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że podane teksty nie są wcale trudne do zrozumienia. Podstawa języka angielskiego.
A jeśli ktoś się do nauki nie przykłada i dalej nie wie, co tam pisze, to wystarczy sięgnąć po słownik. :]
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 20:49   

Himitsu napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że podane teksty nie są wcale trudne do zrozumienia. Podstawa języka angielskiego.
A jeśli ktoś się do nauki nie przykłada i dalej nie wie, co tam pisze, to wystarczy sięgnąć po słownik. :]

To jest forum dla dzieci, a dzieci niekoniecznie znaja angielski ;]]
Wiece, poprostu chcialem sobie odpuscic taka dyskusje ;]
Powrót do góry
Guśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malina, ja osobiście nikomu jeszcze nie odradziłam samobójstwa, tylko ucieczkę z domu. Chcesz odradzić samobójstwo? Nie rób nudnych wykładów. Może na przykład pooglądaj z koleżanką/kolegą zdjęcia na których jesteście razem, albo zdjęcia z wspólnej koloni...W pewnym momencie powiedz: „Ale my byłyśmy wtedy szczęśliwe...Teraz też tak może być!! Przecież wystarczy tylko chcieć!!” Może wtedy to pomoże...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9346291
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Cze, 2005 11:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie mógłbyś dla siebei zostawić te stronki okropne:/..Są okropne a to jest forum dla Dzieci jakbyś nie wiedział:/A nie każdy umie angielski perfekcyjnie :/
Ps:A jesli Twoi przyjaciele chcą i próbują podciąć sobie żyły to trzeab im dać do zrouzmeinai że mają jeszcze długą drogę do zycia i musza sie cieszyćżyciem i maja dla kogo żyć .ja tez mam kumpele co sobie podcinała żyły bo miała dośc ale jeje dałam co nei co do zrozumeinia i chyba zrozumiała że np.ma żyć dla mnie i dla rodziny i dla bliskich.
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu