MAm problemik ..... Napewno już kiedyś ktoś założyłm podobny post,ale zależy mi na tym ...
A więc chciałabym wiedzieć czy jak sie całuje z chlopakiem to on powinien pieścić jezykiem czy może ja też??Wiem że to głupie ale mnie nurtuje.... A pozatym powiedzcie czy sa jakies sprawdzone sposoby by było superrr??
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 20:28
No cóż najlepiej gdybycie oboje się pieścili (jak to brzmi) językami, ale jak chcecie to niech któreś z was przejmie inicjatywe... sprawdzone sposoby? Każdy sie całuje inaczej, ale ja proponuje nie "zajmować" się tylko językiem, ale wargami i wnętrzem ust
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 21:18
oboje powinniscie..
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 21:47
tylko nie na rybke bo ci ucieknie ;]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2005 21:56
"Oddajcie" sie chwili, nie mozna myslec o tym, co sie robi, bo to bezsensu... Poprostu robcie na co macie ochote (lol), "oddajcie sie emocjom"... czy cos takiego <lol>
Hmmm jakby to powiedziec... musi byc dzialanie z obu stron (tak by powiedziala moja baba z fizy fuj) no ale dobra. Kiedy bedziesz sie całowała to nie bedzie malo znaczenia wiesz jakos samo przychodzi
no calowanie to jedna z najlepszych 'rzeczy' pod sloncem:P kiedy dojdzie do tego pocalunq to mozhesz mi wierzyc ze sama bedziesz wiedziala co robic;) nie stersuj sie nie potrzebnie bo czasem go ugryuziesz:P heh
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]