Według mnie ten "system" ostrzeżen jest troche zły.Ostrzezenia moze usunąc tylko admin po prośbie moderatora(czy jakąs inaczej).Lepiej by było aby po prostu same znikały po jakimś czasie.Albo mozliwosc poproszenia moda o zdjecie ostrzezenia lub czekanie powiedzmy miesiąca az ostrzezenie zniknie.
Ta...a jeśli ktoś sie nie poprawi po...załóżmy jednym ostrzeżonku? :> Lepiej niech admin zauważy zmaine i zdejmie ostrzeżenie...A poza tym moderatorzy zbyt dużej włądzy mieć nie mogą,bo za duży chaos by był :>.
Można ustawić, że ostrzeżenia same znikają po jakimś czasie. Znikną jednak również dla tych, którzy mają zablokowane pisanie (wartość 3) i dla tych, którzy mają zablokowane wejście na forum (wartość 6). Nie da się tego rozgraniczyć. Ostrzeżenie za drobne przewinienie będzie znikało tak samo jak dla ludzi, którzy robią tu niezłą zadymę.
Nie ma tygodnia żebym nie zaglądała na forum. Wystarczy, że moderator napisze PW żeby komuś zdjąć ostrzeżenie i po sprawie. Ale moderatorzy muszą chcieć czasami przeglądnąć komu i za co dali ostrzeżenie...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 14:42
jak mozna otrzymac 6 ostrzezen, jezeli po 3 nie mozemy juz pisac na forum?
Bo po 3 ostrzeżeniach jest zakaz pisania, ale nie blokada PW. W ten sposob ktos moze na PW innych cały czas meczyc i zarobic nastepne ostrezenie, potem jeszcze nastepne az w koncu 6 i ma bana.
Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Wto 19 Kwi, 2005 14:10, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 22:49
AmazonkAA napisał/a:
polly_ napisał/a:
az w koncu 6 i ma zakaz pisania .
chyba chcialas powiedziec bana
Zaszalalas :/
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 23:06
Wiesz co Adamo moda można prosić, ale żadko on zdejmuje ostrzeżenia sam mnie prosiłes przez długi czas a ja odmawiałam i nadal uważam, ze słusznie, bo ostrzeżenia pokazują czy uzytkownik zachowywał się jak powinien, a wszyscy wiedzą jakie jazdy robiłeś... jesli się poprawisz w przeciagu paru miesięcy możesz poprosić o zdjecie ostrzezenia, a takto ja bynajmniej nie ustąpie