Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 18:15 Zaraz nie wytzrymam!!
Cały czas swędzi mnie pupa tzn tam w środku. Jak się poszłam załatwić do klopa (a gdzie by indziej) to jak się pottarłam to na papierze toaletowym były takie białe nitki!! i się ruszały, tak już jest od paru dni. Codzienie jest to sama chce się podrapać a to zaś wraca!! niewiewm co mam robić! To nie są żarty!!Prosze pomóżcie mi!!
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 18:19
teee Aragorn ... jedz czosnek :>>>>>>>>>>>>>>
chcesz żyć?...tak jak "Białe Mustangi" z twojej "dzikiej doliny" :>
Ostatnio zmieniony przez Inversja dnia Pią 22 Kwi, 2005 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Chyba tak zrobie. Czytałam właśnie ten artykuł od codiego ale niemam żadnych objawów wskazujących na wyżej wymienione pasożyty tzn. oprucz strasznego swędzenia. Najsilniej to też swędzenie objawia sie jak już leże w łóżku wtedy nie potraafie się powstrzymać od drapania!! Ale przez dzień jest wszystko normalnie tylko ta noc....
EDIT: Przeczytałam jeszcze raz fragment artykułu o owsikach. I sądze że to one.
Dodane po chwili: Codi dostajesz 1 punkt pomógł mi
Edit 2: A powiedzcie mi jeszcze skąd to się mogło wziąźć?
Ostatnio zmieniony przez Inversja dnia Pią 22 Kwi, 2005 18:31, w całości zmieniany 2 razy
Chyba tak zrobie. Czytałam właśnie ten artykuł od codiego ale niemam żadnych objawów wskazujących na wyżej wymienione pasożyty tzn. oprucz strasznego swędzenia. Najsilniej to też swędzenie objawia sie jak już leże w łóżku wtedy nie potraafie się powstrzymać od drapania!! Ale przez dzień jest wszystko normalnie tylko ta noc....
Chyba ?
Powinnaś odrazu powiedzieć o tym rodzicom.
Są to zapewne owsiki.
Jeżeli nie będziesz uważać możesz zarazić również innych członków rodziny.
EDIT: Przeczytałam jeszcze raz fragment artykułu o owsikach. I sądze że to one.
Dodane po chwili: Codi dostajesz 1 punkt pomógł mi
Edit 2: A powiedzcie mi jeszcze skąd to się mogło wziąźć?
jeżeli twój brat korzysta z tej samej łazienki i toalety, to niestety też będzei musiał przejść przez odrobaczanie bo już pewnie został zarażony...
nie zazdroszcze...
a co do czosnku (był w którymś z artykułów) to jest ona naturalnym antybiotykiem
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 18:49
skad sie bierze?
ja czytalam w jakies gazecie 'choroby obowiazkowe dziecka' [choc nie zawsze są obowiązkowe ]
i to chyba sie bierze jakos ze cos sie w organizmie dzieje
Pripsen-zwykle podawany 2 dozach ( w 2-tygodniowym odstepie czasu-tyle trwa czas wylegu owsikow.