podoba mi sie pewien chlopak i ja tez mu sie podobam poprosil mnie o numer komorki i dal mi tez swoj tyle ze minely dwa dni a on nic nie pisze mam napisac pierwsza??? a jak tak to co??? pomozcie!!!!
_________________ Często nie czujemy kiedy rodzi się miłość lecz czujemy kiedy umiera
Hmm fakt to on chciał nr. kom. i jako chłopak powinien pierwszy się odezwać, ale może jest bardzo zajęty i zapomniał lub kasy nie ma na komórce.
Możesz w takim razie coś do niego zapisać np:
Cześć to ja Sylwia czy mnie jeszcze pamiętasz ?
Poznaliśmy się w szkole.
Co słychać, co porabiasz ?
Odpisz
Po takim sms-ku chłopak powinien otrzeźwieć i się odezwać
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 20:16
zgadzam sie z codi.moze nie miec kasy etc albo moze zgubil twoj nr chyba ze zapisywal w komorce przy Tobie.
Puszczaj mu czasem sygaly,ale nie za czesto.
Pozatym smielej przez smsy niż live wiec mozesz zaproponowac spotkanie
jasne ze jeślki nie pisze to napisz do niego sama!!Póść do niego chlipa moze tez odpowiem...Napisz do niego co słychać, odrobiłeś polak, co zadane z matmy...A w szkole jeśli chcesz żeebyście byli blizej siebie gadajcie razem wychodźcie ze szkoły i wogle stara siego do siebie przybliżyć lecz nie tak odrazu!!Najpierw posttaraj sie abyście zosali takimi dobrymi przyjaciółmi:wink:
Dopiero potem możesz myślec o chodzeniu
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 20:52
Ja też już bym napisała...Zgadzam sie z Kinga, zaden wstyd. Napisz cos w stylu "hej, to ja Sylwia, co porabiasz? odpisz" i od czasu do czasu puszczaj sygnały ale nie za czesto,zeby sobie nie pomyślał:>.
Bardzo wam dziękuje za pomoc. Puściłam mu sygnałka a on zadzwonił Tylko teraz zrodził się kolejny problem zaproponował mi spotkanie ja się zgodziłam tylko nie mam pojęcia o czym z nim gadać.
_________________ Często nie czujemy kiedy rodzi się miłość lecz czujemy kiedy umiera
Może spróbuj dowiedziec sie czym się interesuje?Gry komputerowe, net muzyka...Jeśli idzieice do pizzeri czy kawiarni to moze o jedzeniu() np. jaką lubi pizze czy coś takiego...pogadajcie o WAS!!
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2005 11:10
Brawooo
Co do tematów
TO zapytaj sie go czym sie interesuje ... jakiej myzyki słucha gdzie lubi bywać
CO lubi jesc ... <rotfl> poozniej samo pojdzie
Moze sie złozy ze słuchacie tego samego zespołu
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 24 Kwi, 2005 13:11
Też gratuluję A tematów jest naprawdę wiele...Zazwyczaj najlepiej rozmawiac o tym co Was łączy np. chodzicie do tej samej szkoły możecie poobgadywać nauczycieli :> itp itd etc.