Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 00:51
a ja mam pytanie z innej beczki - czy odi (dawniej aragorn) nie byl chlopakiem? jesli byl i jest to czemu pisze o sobie w rodzaju zenskim? chyba ze to inny aragorn, albo ja powinnam zaczac profilaktyke przeciw miazdzycowa...
Odi napisał/a:
Shit!! Czyli mogłam pozarażać moje najbliższe otoczenie??!! Tj. mojekumpele,chłopaka, etc??nieeeee
Z jakiejś strony (być może źle zinterpretowałam, albo strona nierzetelna):
Cytat:
Wystarczy zabawa ziemią i wzięcie do buzi umorusanych rąk. Albo harce z Burkiem z sąsiedztwa, co to nigdy nie był odrobaczany. A czasem po prostu kontakt z kolegą, którego rodzice nie orientują się, że jest zakażony. Trudno, bez względu na źródło trzeba się ich pozbyć.
Odi:
Cytat:
I najważniejsze. Musze się do czegoś przyznać,2 osoby już wiedzą (tj.Christine fan o Agnieszka) Jestem.......Jetem tak naprawde kobietą!! To jest prawda. Okłamywałem was przez cały czas. NIewiem czy taki kłamca jak ja ma u was szacunek. Jeśli mi nie wybaczycie to zrozumie. Jeśli tak to będe się cieszyłą. Aha tak na marginesie mam na imię Agnieszka i to co pisałam o mojej maimie jest Prawdą i wogóle wszystko oprucz płci.
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 01:18
agag byc moze, strona niezetelna jako ze u miesozernych owsiki nie wystepuja.... uprzedzajac - czlowiek jest wszystkozerny, u konia np jak najbardziej ale u psa, czy kota nie ma mozliwosci, ozna sie zakazic kilkoma innymi bonusami ale napewno nie owsikami.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 09:50
Agnieszka napisał/a:
Myśle , ze są to owsiki lub lambrie, ale raczej owsiki. Powiedz o tym rodzicom.
Lambra napewno nie :wink:Ja miałam na komuni lambrię. Spowodowana ona była jedzeniem bananów, a dokładniej...tego takiego czarnego na końcówce banana
Z tego miałam pasożyta, i długo, długo jeszcze byłam chora =[ Objawy to ciągłe wymioty, duszenie się ...
Takze stawiam na owsiki Bleee...Fuj! [ sorry, ale musialam uzyc tego slowa ]
PS. Odi kobietą ? Zatkało mnie ==' O_____o Nigdy bym na to nie wpadła ^^ Hah...mamy swego męskiego aragorna ^^ Hyhy...xD
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 14:11
"Robaki obłe czyli różne glisty , tęgoryjce , włosogłówki i owsiki. Najczęstszymi są toxocara canis , toxascaris leonina , ancylostoma caninum , uncinaria stenocephala , trichuris vulpis "
cytat z powyzszej strony ino nie wiem skad im sie owsiki wziely skoro:
toxocara - glista psia
toxascaris - glista kocia
ancylostoma i uncinaria - tegoryjce
trichuris - wlosoglowka
nijak owsikow tu nie widze....
lambli tym bardziej nie zaobaczysz, bo to pierwotniak.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Sie, 2005 17:35
Sorry ze odnawiam temat ale kolezanka mnie prosila zebym sie zapytala.
A wiec znowu prawdo podobnie ja mam owsiki (nie odi moja sister tylko ja) napisalam wlasnie meila mojej kuzynce (uczys ie na pielengiarstwie) co oznaczaja obiawy swedzenie i takie biala nitki na papierze toaletowym...wstydze sie otym powiedziec tacie...to powiedzialam jej. Czym to sie moze skonczyc??wizyta u lekarza leczeniem do mowym na bazie czosnku cebuli itp..czym sie moze skonczyc nie leczenie tego? prosze o odp. Napisze pozniej co ona mi odpisala albo powiedziala.A i najgorsze jest to ze jestem teraz w stanach a bez u bezpieczenia niezle za leczenie pojdzie....ale ja chce byc zdrowa a moj tata jest tai ze nie patrzy na koszty jesli chodzi o zdrowie tylko oto zeby byc zdrowym..
Jeszcze raz przepraszam ze odnawiam temat ale przeciez poco zakladac drugi jak juz taki jest.