| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
I CO TERAZ??
Autor Wiadomość
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 12:17   I CO TERAZ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcześniej pisałam o takim Bartku ktory się we mnie zakochał.. no i fakt faktem ja w nim też.. Byliśmy razem przez 3 miechy i od ostatnich 2 tyg. on wogóle się nie odzywa.. To ja też się nie odzywam.. Nie wiem co będzie dalej.. Co mam robić? odezwać się może do niego? Jak mu 2 tyg. napisalam smsa czy o mnie pamieta? to odpisal ze tak, ze ON pamięta.. Myślę, że on myśli że ja go nei kocham i mam go w.. gdzieś(Smile). Dlatego sie nie odzywa. A jak znalazł sobie inną? pooooomooooocyy!!!!!!Confused

Numer Gadu-Gadu
2902475
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 12:55   

No skoro sie nie odzywa a zależy Ci na nim zrób do niego pierwszy krok. Pogadaj z nim o was. Spytaj czy Cię kocha. A jeżeli to nie będzie miało sensu to chyba nie zostaje nic innego jak z nim zerwać
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zwykle tylko rozmowa tu pomoże! Jęli wolisz droge SMSA zapytaj go: czemu sie do mnie nie odzywasz? ALbo: Masz inną? lub: Powiedz prosze czemu tak dziwnie sie zachowujesz i sie do mnie nei odzywasz,bo zwariuję!!

Myśle ze to mogłoby pomóc Wink

Numer Gadu-Gadu
7060479
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:15   

moze nie ma kasy
wyslij mu esa 'co porabiasz' i dopisz ze sie niepokoisz.
inna?
tez moze miec inna jak ma dla ciebie np mniej czasu.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:16   

Ajeczka no nie wiem zeby napisała w smsie: masz inna?
speszylby się. Poprostu zadzwon do niego i pogadaj co u niego slyychac i czemu sie nie odzywal, zaproponuj mu spotkanie, jezeli sie bedzie wykrecl to jest cos nie w porzadku jesli nie to ok.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra ale to ze nie ma kasy nie upowaznia go do nieodzywania sie przez tyle czasu.. adresu nie zna, zadzwonic nie moze? ja bym se dala z takim spokoj..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz z nim pogadać ... na poważnie

Ale wy sie mijacie widzicie gdzies w szkole na miescie ?

Jesli nie to moze jest czyms zajety i trzeba mu wybaczyc ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie, on chodzi do innej szkoły jakieś 5 przystanków odemnie. No, ja go od tego czasu nie widzialam i sie nie mijamy.. Qrna.. ale problemas:P

Numer Gadu-Gadu
2902475
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma innego sposobu jak się odezwać-chyba,że chcesz stracić chłopaka. Ja radziłabym zacząć pisać sms-y tak jak już ktoś mówił na początku coś w stylu "cześć, co porabiasz? " i tak dzień w dzień aż w końcu umówić się na spotkanie...Nigdy się nie przekonasz, czy ma inną jesli nie zaczniesz działać...Jeśli przyjdzie i pogadacie szczerze będziesz pewna,że ciągle o Tobie pamięta...2 tygodnie to dużo...
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

musisz sprobowac.. nic nie tracisz a moze akurat spodobsz mu sie..
Powrót do góry
Eithne Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 24 Kwi, 2005 21:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu sie do niego odezwij, bo chłopy są takie co im brakuje odwagi. Wink Może poprostu on też boi sie, że ty juz kogos masz i z takiego samego powodu się do ciebie nie odzywa.. Spróbuj ty zrobić pierwszy krok...

Powodzenia Smile

Nil desperandum
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5232984
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Kwi, 2005 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale ona z nim chodzi.. = =' Tylko,ze coś ostatnio się nie odzywa,bo jest debilnym babiarzem,DAJ SE Z NIM SPOKÓJ WRESZCIE!!!On na Ciebie w ogóle nie zasługuje!!!! Debil...w mordę przywalić,kur*wa! :[

Numer Gadu-Gadu
1868191
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 26 Kwi, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobra tam Ida nie rzucaj się Razz zadzwoń po prostu do niego i pogadaj może po prostu zapomniał że ma dziewczyne ale jak tylko zadzwonisz to sobie przypomni i bedzie po staremu.
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 08:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu idz prosto do jego domu, zapukaj do drzwi i powiedz, ze chcesz porozmawiac, a jak nie to "nara" i znajdz sobie innego. Po co sie tak czaić z tmyi smsami? Trzeba byc prostolinijną! =)

H. Poświatowska
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh Smile Shaleniec ... nie dla wsyztskich jest to takie porste Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu