Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:44
panienka_wierzba tez jakis czas temu sie bardzo na przyjaciolce zawiodlam.. po 14 latach znajomosci nagle mnie olala bo chlopak (1 z 5 na koloni) ktory jej sie podobal mnie nie lubil..
tez na poczatku dziwnie sie z tym czulam.. znalysmy sie od dziecka a tu cos takiego wyprawia.. no ale nawet na bliskich osobach czasami polegac nie mozemy..
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:51
panienka_wierzba.. ale przyjeciele sa po to zeby wspierac, pomagac, i wybaczac.. sa rozne sytuacje, i jezeli by jej zalezlo powinna zrozumiec to ze akurat raz nie mogla na ciebie liczyc.. kazdy se z czyms nie radzi, nie potrafi w czyms pomoc.. rozumiem jezeli sie na kims ciagle zawodzi.. ale jezeli raz cos nie wyszlo to chyba nie jest powod do zrywania znajomosci?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:53
zobaczy się co z tego będzie..
zalezalo mi na niej jak na nikim i na niczym innym w całym swoim zyciu
rezygnowalam dla niej z wielu rzeczy
ona dla mnie tez
niekiedy obie regnyzowalysmy z tej samej
tylko wspomnien, tyle wspolnie spedzonych chwil..
to tylko jeden z powodow jednego z najgorszych chwil w moim zyciu..
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:54
na mnie też przyjaciółka się przejechała muszę to przyznać, przez pewien czas nie odzywałysmy się, ale potem ona mi wybaczyła, po pół roku, może znó będziecie razem? Przyjaźń wszystko przetrwa
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 21:56
tez nieraz zawodze przyjaciolki, zdarza mi sie cos zklamac.. tak jak np dzisiaj ale po prostu zmusila mnie do tego sytuacja.. ale sa tez takie rzeczy ktorych bym nie potrafila wybaczyc..
dzięki za te wszystkie porady ahha i dzieki za to że przypomniałyście mi
o tych tabletkach bo pewnie bym w szpitalu leżała ehh dzięki
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 22:34
Cytat:
no, niby sie poprzytulałam (jeeej po imieniu) ale jakos tak.. eh, no niewaze
nio jak Ty do mnie od "Michałków" to i ja od "Kasi" moge ...chyba coś mi sie od życia należy a co...odrobina słodyczy nikomu nie zaszkodziła
Cytat:
panienka_wierzba nie masz sie czym martwic.. no chyba ze masz bolesny okres.. a jezeli nie to przeciez to jest jak kazdy inny dzien, i masz sie bawic jak bys nie miala tego okresu.. zreszta myslisz ze jak sie impreza rozkreci to ty bedziesz myslec tylko o tym.. na pewno zapomnisz i nie bedziesz sie tym wogole przejmowac..
no i widzicie lepiej być pragmatykiem jak ja...jest sie nieczułym zimnym jak kamień bezlitosnym a przede wszystkim takich rzeczy sie spodziewa w kazdym momencie
Cytat:
rozstałam się z przyjaciółką
to ten ów co to tak o niego zabiegałaś był przyjaciółką
druga wersja? ...chodzisz tez z dziewcyznami?
fajnie- wiesz ja też moge być dziewczynką
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2005 23:21
Tsej napisał/a:
Cytat:
no, niby sie poprzytulałam (jeeej po imieniu) ale jakos tak.. eh, no niewaze
nio jak Ty do mnie od "Michałków" to i ja od "Kasi" moge ...chyba coś mi sie od życia należy a co...odrobina słodyczy nikomu nie zaszkodziła
nic do tego nie mam
i bardzo mi to odpowiada
mow mi tak jeszcze
Cytat:
no i widzicie lepiej być pragmatykiem jak ja...jest sie nieczułym zimnym jak kamień bezlitosnym a przede wszystkim takich rzeczy sie spodziewa w kazdym momencie
nie wierze że jesteś nieczułym, zimnym i bezlitosnym [cenzura](przepraszam za wyrazenie)
Cytat:
Cytat:
rozstałam się z przyjaciółką
to ten ów co to tak o niego zabiegałaś był przyjaciółką
druga wersja? ...chodzisz tez z dziewcyznami?
fajnie- wiesz ja też moge być dziewczynką
nie, nie był on przyjaciółką
czy chodze z dziewczynkami? hm.. chodzic nie chodze
ale zabawić sie zawsze mozna (lol)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Myślę ze nie powinnnaś się załamywać i myslaeć o rzeczach które sa dla Ciebie obecnie ważne Nauka,Miłość a przyjaciółka nie masz kogoś kto móglby ją dobrze zastąpić?